Films & Series

Dit is eigenlijk de echte naam van Jughead in de serie Riverdale

We zijn alweer bezig aan seizoen vier van Riverdale en nu pas weten we hoe Jughead eigenlijk heet. Halverwege de tweede aflevering van het nieuwe seizoen komen we het te weten en zijn echte naam is wel heel bijzonder. Benieuwd hoe Riverdale’s Jughead eigenlijk echt heet? We vertellen je het hieronder. 

Echte naam Riverdale’s Jughead
Was jij ook altijd zo benieuwd wat nou eigenlijk de echte naam is van Jughead? We wisten allemaal natuurlijk wel dat het zijn bijnaam is, maar nooit kregen we te horen hoe hij nou eigenlijk echt heet. Tot nu, want zijn zusje Jellybean noemt Jughead bij zijn echte naam in de tweede aflevering van Riverdale seizoen 4.

Zit je er klaar voor? Jughead heet… Forsythe Pendleton Jones III. Zou FP Jones dan eigenlijk Forsythe Pendleton II heten? FP vertelt in ieder geval dat Jughead’s opa Forsythe Pendleton Jones heette en dat hij ook op Stonewall Prep zat, de school waar Jughead nu ook naartoe gaat. Enne, zou de school iets te maken hebben met de verdwijning van Jughead oftewel Forsythe Pendleton III? 

Beeld: Gettyimages