News

Deze Expeditie Robinson-kandidaat werd na zijn deelname bedreigd

Expeditie Robinson is in volle gang en wat is het spannend! Er zijn al heel wat kandidaten door sluwe spelletjes en slimme complotjes naar huis gestemd en daar zijn niet altijd alle kijkers het mee eens. Bepaalde kandidaten werden zelfs bedreigd na hun deelname. Je leest er hier alles over.

Expeditie Robinson-kandidaat wordt bedreigd

”Intens, de woorden die ze gebruiken en de doodswensen richting mijn verloofde en ouders” dat zijn de woorden van Expeditie Robinson-kandidaat Hugo Kennis. De tv-kok werd bedreigd nadat hij YouTuber Dionne Slagter had weggestemd tijdens Expeditie Robinson. Volgens hem zijn het de fans van de YouTuber(s). ”Zij hebben jonge volgers die het programma heel serieus nemen en het met de doodsbedreigingen weer niet zo nauw nemen. Het is van de gekke.” Bekijk hieronder het fragment waarin Hugo zijn verhaal doet in de radioshow van Frank van der Lende op 3FM.

View post on Twitter

 

Andere bedreigingen

Ook 3FM-dj Frank van der Lende kreeg flink wat commentaar na zijn vrijwillige exit en Mariana Verkerk werd getreiterd door trollen. Tim Coronel is er helemaal klaar mee en zegt: ”Mensen, we hebben het over een televisieprogramma” en daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

Lees ook: Deze Expeditie Robinson-kandidaat nam een condoom mee naar het eiland

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀