Films & Series

Alles over de film Onze Jongens in Miami (bevat hete beelden)

Ben jij groot fan van Magic Mike? Grote kans dat jij de Nederlandse versie ‘Onze Jongens’ ook al (zo’n drie keer) hebt gezien. Lucky you, want de hotties komen terug in een nieuwe film: Onze Jongens in Miami. Lees hier alles over de film en bekijk als één van de eersten de hete trailer.

Onze Jongens in Miami

Mannen dansend zonder shirt. Ehhhh, hell yes! Jim Bakkum, Juvat Westendorp en Malik Mohammed keren terug op het witte doek en dit keer weer zonder shirt in Onze Jongens in Miami. Oh la la! De filmposter belooft heel veel goeds en dan heb je de trailer nog niet gezien. Scroll snel door om als eerste de trailer te checken. 

Waarschuwing: je krijgt het er warm van ;-).

Over de film Onze Jongens In Miami

In Onze Jongens In Miami is Jorrit (gespeeld door Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (gespeeld door Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (gespeeld door Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (gespeeld door Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Wij spraken de mannen over de film en dat leverder hilarische momenten op. Wie zou er in real life de beste stripper zijn en wie heeft er twee linkerhanden? Bekijk de video hieronder.

View post on Instagram
 

De trailer 

Watch on YouTube

Ladies Night

Kun jij niet wachten tot de film in de bioscoop draait? Goed nieuws, want er worden speciale Ladies Nights georganiseerd. De perfecte gelegenheid om naar deze hete mannen te komen kijken, samen met je beste vriendinnen. Vandaag start de landelijke kaartverkoop. De Ladies Night vindt plaats op woensdag 29 januari 2020. Heb je een ticket weten te bemachtigen? Dan maak je kans op een toffe prijs. Bij aanschaf van de tickets maak je namelijk kans op een reis naar Miami. Scoor hier dus snel je tickets.

De film Onze Jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

De teaser

Eerder dook er al een teaser op van de film, deze bekijk je hieronder:

Watch on YouTube

Heb je de eerste film nog niet gezien? Of wil je alvast even in de stemming komen? Hier nog een keer de trailer van de eerste film:

Watch on YouTube

Must reads 👀