News

Temptation Island’s Rosanna deelt foto’s voor en na plastische chirurgie en het resultaat is schokkend

Rosanna ken je misschien nog wel van haar deelname aan Temptation Island. Ze deed samen met haar vriend Niels (twee keer) mee aan het programma en ze lijken nog steeds gelukkig samen. Iets minder gelukkig was ze blijkbaar met haar lichaam. Als je Rosanna op Instagram volgt, dan weet je dat ze het een en ander aan haar lichaam heeft laten doen. Vandaag deelt ze een foto op Instagram van vijf jaar geleden en nu en het verschil is schrikbarend.

Rosanna Voorwald voor en na plastische chirurgie

Dat Rosanna niet vies is van een beetje plastische chirurgie is duidelijk. Ze steekt dan ook niet onder stoelen of banken wat ze allemaal aan zichzelf heeft laten ‘verbouwen’, wij verklappen vast: het is niet alleen haar neus. Ze nam haar volgers zelfs mee voor, tijdens en na de behandelingen in de kliniek. Inmiddels gaat de 27-jarige Temptation-ster zelfs naar het buitenland voor behandelingen, omdat haar vaste kliniek in Nederland het onverantwoord vond om nog meer ingrepen te doen.

Inmiddels is Rosanna bijgekomen van alle operaties en deelt Rosanna een foto van het ‘eindresultaat’. Ze plaatste vandaag een foto van zichzelf in 2014, met daarnaast een foto van zichzelf in 2019 en de tekst: ”2014 vs 2019 ✨” en wij schrokken nogal van de veranderingen. Kijk en oordeel zelf.

Ook Temptation Island’s Megan ziet er opeens héél anders uit en is voor fans onherkenbaar

temptation island rosanna plastische chirurgie

Must reads 👀