News

Temptation Island’s Demi betrapt Sidney op vreemdgaan en filmt alles

Iets minder dan een maand geleden liet Temptation Island’s Demi weten dat ze niet langer samen is met Sidney. Demi en Sidney deden samen mee aan het programma Temptation Island en ondanks wat struggles, hadden ze toen de ultieme relatietest overleefd. Toch ging het vorige maand fout en Demi zei: ”Het hele verhaal komt nog wel uit”. Het lijkt erop dat het verhaal nu is uitgekomen, want er gaat een video het internet over waarin Demi filmt dat Sidney met een ander meisje in bed ligt.

Demi en Sidney uit elkaar
Als je afgelopen seizoen Temptation Island hebt gezien dan ben je ze vast nog niet vergeten: Demi en Sidney. Ze hebben Temptation Island overleefd, maar dat was niet makkelijk. Sidney had het erg moeilijk op het eiland en werd rebels als hij gedronken had. Demi herkende haar vriend niet meer en schaamde zich rot. Toch gaven ze elkaar nog een kans en hebben ze het nog een flinke tijd met elkaar uitgehouden. Toch zijn de twee nu niet meer samen. Dit liet Demi ongeveer een maand geleden weten via haar Instagram-stories: ”Via deze weg laat ik weten dat Sidney en ik niet meer samen zijn. Het hele verhaal komt nog wel uit”. Het ‘verhaal’ gaat inmiddels als een lopend vuurtje het internet over.  Team Tempa plaatste gisteren ene foto die ‘anoniem is ingezonden’ waarbij Sidney wordt betrapt door Demi. Hij wordt gefilmd terwijl hij met een ander meisje in bed ligt. Scroll snel door voor de beelden.

demi sidney uit elkaar

Sidney gaat vreemd
Demi was er duidelijk helemaal klaar mee, toen ze haar liefje Sidney aantrof met een ander meisje in bed. Ze pakte haar telefoon erbij en begon met filmen. Sidney gebruikte als excuus dat hij super emotioneel was en dat hij geen seks had met het meisje. Bekijk de beelden hieronder.