Fashion

Vintage winkels Rotterdam: dit zijn de beste plekken om echte pareltjes te scoren

Ben jij het ook zo zat dat iedereen alsmaar met hetzelfde loopt van de Zara of H&M? Als je opzoek bent naar unieke items kun je deze het beste vinden bij vintagewinkels. In Rotterdam kun je je helemaal uitleven, want hier zijn genoeg vintagewinkels te vinden. Ga helemaal los bij de volgende vintage winkels Rotterdam. 

Vintage winkels Rotterdam: Cheap Fashion
Bij deze winkel kun je echte parels vinden, maar je moet wel goed zoeken omdat er van alles ligt. Denk aan bruidsjurken, maar ook toffe spijkerjasjes en schoenen. Het is een typische vintage winkel zoals je zou verwachten. 

Vintage winkels Rotterdam: Dearhunter Vintage
Ooit begon deze vintagewinkel samen met een kapperszaak in een ruimte, maar nu is de winkel tot een mooie op zichzelf staande winkel uitgegroeid. De winkel heeft een overzichtelijke en rustige sfeer, met hoge plafonds en veel ramen. Er is alsnog heel veel aanbod van unieke items die persoonlijk door de eigenaresse worden uitgezocht.

View post on Instagram
 

Vintage winkels Rotterdam: Episode
Net als we zagen in Utrecht, vind je de Episode ook terug in Rotterdam. Dit is een echte klassieker onder de vintagewinkels. Of je nou een hippe Levi’s broek zoekt of een oversized sweater, je gaat het hier gegarandeerd vinden. 

Vintage winkels Rotterdam: Sister Moon
Wow, deze kleurige vintagewinkel bestaat al zo’n twintig jaar en is echt een must see. De collectie wordt steeds vernieuwd met de leukste vintage vondsten van de eigenaar die ze persoonlijk met zijn team koopt in Parijs. 

Vintage winkels Rotterdam: Showroom 41
Showroom 41 is veel meer dan alleen een vintagewinkel. Je kunt er met een compleet andere look de deur uitlopen. Want naast dat je nieuwe vintage kleding hier kunt scoren, kun je er ook naar de kapper en je kunt er je laten opmaken. De eigenaresse was vroeger visagiste voor grote modebladen. Daarnaast ontwerpt ze ook eigen kleren van vintagemateriaal die je ook in de winkel kunt kopen. Hoe leuk!

View post on Instagram
 

Liever naar vintage winkels in Amsterdam? Bekijk dan hier de leukste vintage winkels van onze hoofdstad. 

Beeld: iStock

Must reads 👀