Dit zijn de 5 essentiële vintage items voor elk budget

Fashion door Melisa

We hebben allemaal basic items in onze garderobe die overal mee gecombineerd kunnen worden. Maar soms hebben we nieuwe basics nodig, waarmee elke outfit net wat specialer wordt gemaakt. Wij hebben daarom gezocht naar vijf essentiële vintage items. Vintage item zijn eenmaal een stuk goedkoper, maar dit betekent niet dat minder mooi is, integendeel zelfs! Kijk snel mee naar welke items jij nodig hebt!

Basic T-shirt 
In vintage winkels kun je een heleboel mooie oversized T-shirts vinden. Van heel basic tot aan printjes. Er zitten zelfs vaak mooie T-shirts van verschillende merken bij die je voor een spotprijsje kunt kopen. 

 

Levi's jeans
Het item dat absoluut niet in jouw garderobe mag missen is de Levi jeans 501 high waisted. Dit is een ware klassieker en zien we vaak op Instagram voorbij komen. Het is te combineren met een heleboel items en geeft een echte vintage look aan je outfit! Daarbij zitten deze jeans ook nog eens enorm lekker. 

 

Army jas
De army jas heb je waarschijnlijk al vaak langs zien komen. Het was een tijdje een enorme trend en eigenlijk worden deze jassen nog steeds gedragen. Als je het ons vraagt is dit een tijdloos item. In veel vintage winkels zijn deze jassen te koop, dus wij raden je aan om zeker deze in te slaan!


Levi's spijkerjas
Naast de vintage Levi's jeans, moet je ook zeker weten een vintage oversized Levi's spijkerjas in je garderobe hebben. Een spijkerjas raakt eigenlijk nooit uit de mode en is dé perfecte jas voor als de lente weer aanbreekt. De vintage Levi's jassen vallen lekker ruim en zitten niet zo strak als normaal. 

 

Designertas
Designertassen zijn erg duur en daarom kan jij voor een vintage designertas gaan. Deze zijn alsnog niet heel goedkoop, maar als het wordt vergeleken met de originele prijzen, is het zeker een stuk goedkoper. Daarbij is een designertas het zeker waard om in te investeren, aangezien het jarenlang mee gaat dankzij de goede kwaliteit.

 

Een foto die door _____hana_to_asm is geplaatst op

 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock