Celebs

Justin en Hailey Bieber zijn getrouwd en dit zijn de eerste beelden

Redactie

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin en Hailey Bieber zijn getrouwd en dit zijn de eerste beelden, Kylie Jenner en Travis Scott zijn uit elkaar en fans denken dat ze al met een ander aan het daten is, tijdens de Chanel-show was er een indringer en Gigi Hadid confronteerde haar en Nienke Plas reageert om zwangerschapsgeruchten van fans. 

Justin en Hailey Bieber zijn getrouwd en dit zijn de eerste beelden
Je hebt het vast en zeker voorbij zien komen: Justin en Hailey Bieber zijn eindelijk getrouwd. Vorig weekend stapten de twee in het huwelijksbootje en het werd natuurlijk groots gevierd. Benieuwd hoe zo’n wedding eruit ziet? Justin heeft al wat kiekjes gedeeld van zijn grote dag. Enne, natuurlijk waren er heel veel bekende celebs bij het ja-woord. 

Lees hier alles over de jurk van Hailey Bieber.

View post on Instagram
 

Kylie Jenner en Travis Scott zijn uit elkaar en fans denken dat ze al met een ander aan het daten is
Oh no! Kylie Jenner en Travis Scott zijn uit elkaar en fans denken dat Kylie Jenner een ander heeft. En niemand minder dan haar ex Jaden Smith zou haar nieuwe lover zijn. De twee waren op de bruiloft van Justin en Hailey Bieber en waren dansend gespot, terwijl hij zijn handen op haar billen had. Fans denken dus nu dat Jaden de oorzaak is van de break-up van Kylie Jenner en Travis Scott…

 

View post on Instagram
 

Tijdens de Chanel-show was er een indringer en Gigi Hadid confronteerde haar
Ieder jaar is er een grote show van Chanel en ook dit jaar was het weer groots aangepakt. Maar het ging niet allemaal volgens plan. Tijdens de grote finale sprong er namelijk een indringer op de catwalk. YouTuber Marie Benoliel besloot de catwalk op te gaan, maar toen ze richting Gigi Hadid liep zorgde het topmodel er op een rustige manier voor dat de YouTuber van de catwalk verdween. Het ging gelukkig op een rustige manier! 

View post on Instagram
 

Nienke Plas reageert om zwangerschaps rumours van fans
Tijdens de première van de nieuwe film van F*ck De Liefde was ook Nienke Plas aanwezig met haar hubby. Heel veel fans dachten dat de YouTuber zwanger is na het zien van de rode loper foto. Via Insta Stories laat Nienke weten dat het niet het geval is. Ze schrijft: “Wel fijn om te zien dat er dus heel veel mensen zouden willen oppassen mocht het ooit gebeuren. #fanatiekelingen.” Ze reageert er dus heel goed op en dat terwijl het niet leuk is om die vraag te krijgen. 

View post on Instagram
 

Donny Roelvink vertelt over zijn depressie
In een video van Concentrate vertelt Donny Roelvink over zijn depressie die hij heeft gehad als tiener. Zijn familie werd natuurlijk ineens heel erg bekend, terwijl hij nog aan het ontdekken was wat hij wilde. “Het was lastig om in een familie te zitten die de aandacht krijgt, want als je je dan niet lekker voelt, zorgt dat voor een extra rotgevoel”, vertelt Donny Roelvink. Hoe hij ermee omging? Door meer te sporten begon hij zich beter te voelen. Wij zijn heel blij dat het nu beter gaat met Donny!

Watch on YouTube

Bron: Glamour, Cosmopolitan, Grazia | Beeld: Brunopress

Must reads 👀