Celebs

Dit zijn de eerste foto's van de trouwjurk van Hailey Bieber

Vorige weekend zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd. Tot nu toe konden we nog niet mega veel van de bruiloft zien, behalve de fotobooth foto's op Instagram en een close-up van het happy couple, maar we willen natuurlijk ook dé jurk zien. Gister deelde ze dan eindelijk de eerste kiekjes van haar droomjurk op Instagram, die een opvallende boodschap heeft. 

Trouwjurk van Hailey

Vorige week stapten Justin en Hailey (voor de tweede keer) in het huwelijksbootje. Het schijnt dat de Biebers dit keer groot hebben uitgepakt. Helaas voor ons, zijn er nauwelijks beelden van de trouwerij te vinden. Wij zijn natuurlijk razend benieuwd hoe het er aan toe ging tijdens de bruiloft en natuurlijk meer info over de jurk. Gelukkig laat Hailey ons niet langer in spanning en deelde ze eindelijk foto's van haar (prachtige!) jurk. Ze plaatste gisteren drie verschillende foto's van haar trouwjurk op Instagram.

Virgil Ablo​
De jurk is ontworpen door Virgil Abloh, creative director van de mannenlijn bij het modehuis Louis Vuitton en eigenaar van zijn eigen label Off-White. Op Instagram bedankt ze hem met de volgende woorden: "Virgil, dank je wel dat je mijn visie tot leven hebt laten komen en mijn droomjurk hebt ontworpen. Jij en je Off-White team zijn fantastisch en ik ben eeuwig dankbaar dat ik deze prachtige creatie mocht dragen". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

Opvallende boodschap
De jurk is gemaakt van kant, is afgezet met parels en heeft een paar meter lange sluier. Maar de boodschap die op de sluier staat valt fans vooral op. Op de achterzijde van de sluier staat namelijk "tot de dood ons scheidt" geborduurd. Het huwelijk is dus voor het leven, aldus Hailey. 
P.S. Wist je dat er ook geruchten gaan dat the Biebers zwanger zouden zijn?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) opBeeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved