Lifestyle

Tattoo shop Amsterdam: dit zijn de beste plekken om een tattoo te zetten

Alhoewel het voor veel mensen steeds normaler wordt om een tattoo te nemen, is het wel heel belangrijk dat je er goed over nadenkt, aangezien je er je hele leven mee rondloopt. Naast dat je moet nadenken over wat voor soort tattoo je wilt, is waar je het laat zetten ook heel belangrijk. Er zijn namelijk veel tattooshops en de een is nou eenmaal beter dan de ander. Wij laten je zien bij welke tattoo shop Amsterdam je het best terecht kunt. 

Tattoo shop Amsterdam: hier moet je zijn

Als jij binnenkort je eerste (of misschien wel zoveelste) tattoo gaat zetten is het belangrijk dat je bij een ervaren en betrouwbare tattoo shop langsgaat. Gelukkig kun je tegenwoordig ook via Instagram al een goed beeld krijgen van verschillende tattoo shops en hun werk. Vooral in Amsterdam vind je de beste tattoo shops of artists, wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet. 

Tattoo shop Amsterdam: Schiffmacher en Veldhoen​
Bij deze naam ging misschien al een belletje rinkelen. Henk Schiffmacher heeft tattoos gezet bij veel bekende mensen. Zo zette hij dit jaar nog een tattoo bij Rita Ora.

View post on Instagram
 

Tattoo shop Amsterdam: Ink District 
Alhoewel dit een van de jongste tattoo shops in Amsterdam is, heeft het wel mega goede beoordelingen. De shop heeft een frisse en moderne uitstraling en is van een jong stel dat passies heeft voor tattoos, ookal hebben ze er zelf dan geen ;-). 

 

View post on Instagram
 

Tattoo shop Amsterdam: Tattoo Studio Friendship
Deze kleine maar fijne tattoo shop is gevestigd in de Pijp en erg geliefd bij veel mensen. Er werken hier veel verschillende tattoo artists die gespecialiseerd zijn in het zetten van verschillende soorten tattoos, dus je kunt hier voor bijna alle soort tattoos terecht.

View post on Instagram
 

Tattoo shop Amsterdam: Tattoo Peter
Dit is de oudste tattoo shop van Nederland, en bestaat al sinds 1955! Ze zetten tattoos in verschillende stijlen. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat ze al veel ervaring hebben. 

View post on Instagram
 

Tattoo shop Amsterdam: Hanky Panky
Dit is een wereldwijd bekende tattoo shop op de Wallen en hierdoor trekt het dus ook veel toeristen aan, het zal het dus ook een stukje drukker zijn.

View post on Instagram
 

Tattoo shop Amsterdam: Joey de Boer
Bij deze tattoo shop Amsterdam kun je het best terecht voor minimalistische tattoos. De tattoos die hier worden gezet lijken net op potloonlijnen, zo dun zijn ze. 

View post on Instagram
 

Denk je eraan om een tattoo op je enkel te zetten? Bekijk dan hier de leukste ontwerpen. 
 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀