Fashion

Deze sieraden trends 2019 gaan we deze herfst overal terugzien

De deur uitgaan zonder sieraden is voor ons meiden echt een no-go. Als je een leuke outfit aan hebt maakt een paar oorbellen of een leuke ketting het altijd nét even af. Terwijl in 2018 de sieraden nog wat minimalistischer waren, zijn de sieraden trends 2019 opvallender en groter. Wij zochten de sieraden trends 2019 voor je uit en delen ze vandaag met jullie.

Sieraden trends 2019: Statement oorbellen
Als je liefhebber bent van grote oorbellen is deze trend helemaal voor jou. Je hebt ze in allerlei soorten, denk bijvoorbeeld aan de grote marmeren oorbellen die je overal voorbij ziet komen. Perfect voor een avondje uit.

Tip: zo houd je je sieraden schoon.

View post on Instagram
 

 

 

 

 

Sieraden trends 2019: Schelpen
Sieraden uit de zeewereld zijn helemaal onderdeel van de sieraden trends 2019. Van oorbellen, kettingen en armbanden tot enkelbandjes: je ziet overal schelpen dit jaar. Ondanks dat de regenachtige dagen weer begonnen zijn, draag je met deze sieraden de zomer nog een beetje bij je.  

 

View post on Instagram
 

 

 

Sieraden trends 2019: Parels
Het oubollige of tuttige imago van parels is inmiddels helemaal weg. Parels geven je outfit een frisse look en zijn daarnaast ook heel erg makkelijk te combineren. Wat dacht je van een mooie ring of een gave haarclip met parels? Wij zijn fan!

View post on Instagram
 

 

 

Sieraden trends 2019: Schakelkettingen en armbanden
Schakelkettingen zijn helemaal trending en scoort hoog aan de lijst van sieraden trends 2019. Je kunt de ketting makkelijk met andere kettingen combineren door verschillende laagjes te dragen. 

 

View post on Instagram
 

 

 

 

 

Sieraden trends 2019: Coins
Nog steeds zien we deze trend dit najaar veel terug: het dragen van munten. Ze hebben een simpele maar toch elegante look. Deze trend kan perfect gecombineerd worden met andere sieraden, maar ook alleen staat dit sieraad super leuk. 

 

View post on Instagram
 

 

 

Sieraden trends 2019: Grote oorringen
Dit jaar staan de sieraden trends 2019 in het teken van uitpakken. Vooral als het om ringen gaat mogen ze lekker opvallen. Je hebt ze bijvoorbeeld in wat dikkere ringen of dubbele ringen aan elkaar, variatie genoeg dus. 

View post on Instagram
 

 

 

Sieraden trends 2019: Goud 
Dit jaar lijken gouden sieraden het toch wel te winnen van zilver. Webshops staan vol gouden sieraden en ook Instagram staat er vol mee. Als je twijfelt om over te stappen op goud omdat je misschien meer team zilver bent hebben we goed nieuws: de twee met elkaar combineren staat namelijk ook super tof.

 

View post on Instagram
 

 

 

 

Beeld: iStock

 

Must reads 👀