Fashion

Nagellak trends herfst 2019: deze kleuren wil je op je nagels dit najaar

De koudere dagen beginnen dichterbij te komen en ook de herfst is alweer in zicht. Tijd voor heerlijke comfy truien en dikke sjaals. Wat niet mag ontbreken aan jouw outfit deze herfst is een mooi kleurtje op je nagels. Geen idee welke kleur je het beste op je nagels kunt lakken? Lees dan sneller verder, want dit zijn de nagellak trends herfst 2019.

Nagellak trends herfst 2019: Bordeauxrood
De oude, vertrouwde bordeauxrode nagelak gaan we ook dit jaar weer volop zien. De kleur is al jaren favoriet en past perfect bij de herfstdagen. Bordeauxrood is net wat minder schreeuwerig dan rood, wat de kleur geschikt maakt voor iedere gelegenheid.

View post on Instagram
 

Nagellak trends herfst 2019: Oranje
Een kleur die je niet zo heel vaak voorbij ziet komen is oranje. Heel jammer, want oranje staat juist hartstikke prachtig op je nagels. Het enige ‘nadeel’ is dat oranje soms wat lastig te combineren valt met gekleurde kledingstukken. Dus check van te voren even of je outfit bij je nagels matcht, mocht oranje bij je outfit passen: doen!

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2019: Donkergroen
Mintgroen is helemaal in tijdens de zomer, terwijl donkergroen juist helemaal populair is tijdens de herfstdagen. De kleur is in tegenstelling tot oranje wél makkelijk te combineren en valt erg op. Het is een donkere kleur, maar door de groene tint is de kleur het net even iets anders dan zwart bijvoorbeeld.

View post on Instagram
 

Nagellak trends herfst 2019: Taupe
Als we ergens fan van zijn, dan zijn het wel de bruine tinten. Een taupe-kleur op je nagels is ideaal als je je nagellak voor langere tijd wilt gebruiken. De kleur staat overal bij en komt bescheiden, maar toch ook classy over. Dit is in veel gevallen een super goede keuze dus!

View post on Instagram
 

Nagellak trends herfst 2019: Paars
De paarse kleur valt perfect in het kleurenpalet van de herfst. Leuk voor als je een keer iets anders wilt dan de standaard kleuren. Het is misschien een beetje out of your comfortzone, maar deze herfst wat ons betreft zeker het proberen waard.

View post on Instagram
 

Nagellak trends herfst 2019: Nude
De laatste jaren is de neutrale nude kleur steeds populairder geworden. De nude lipstickkleuren zijn een trend, maar de lichte kleur is ook helemaal in wat kleding betreft. En om daar nog een schepje bovenop te doen: wat dacht je van nude nagellak? We love it.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2019: Goud
Een klein beetje goud is altijd goed, zeker voor op je nagels. Gouden nagellak is een echte eye catcher en valt goed te combineren met alle andere kleuren die bij de herfst passen: groen, bordeauxrood en bruin bijvoorbeeld. Die nagels mogen best een beetje opvallen, toch?

View post on Instagram
 

 

Beeld: iStock