News

Temptation verleidster Daniëlle reageert emotioneel op Yasmin haar uitspraak: #zurekut

Redactie

Als je aflevering 9 en 10 van Temptation Island VIPS 2019 hebt gezien, dan heb je ongetwijfeld het verhaal meegekregen over de ‘zure kut’. Thomas en verleidster Daniëlle waren aan vissen en de handen van Thomas stonken hierdoor, alleen door de editor van het programma leek het alsof Thomas had over Daniëlle’s flamoes… Yasmin hoopte na het kampvuur dat heel Nederland het had over Daniēlle #zurekut en de hashtag ging natuurlijk viral. Lees hier hoe Daniēlle hierop heeft gereageerd.

Danielle reageert op #zurekut uit aflevering 10
In aflevering 9 van Temptation Island VIPS 2019 ging Thomas op date met zijn temptation Daniëlle. Niks geen romantische date, want ze gingen vissen. Thomas nam de leiding en zorgde dat de hengels in het water lagen, zodat hij vervolgens alle aandacht aan verleidster Daniëlle kon geven. Thomas ontdekte een lege kamer en ging hier stiekem met Daniëlle naar toe (want: geen camera’s), toen ze terugkwamen van hun zoenpartijtje zei Thomas dat zijn handen stonken en wilde zijn handen wassen. Doordat de editor deze beelden zo achter elkaar had geplakt, leek het er net op alsof Thomas dit zei nadat hij had staan vozen met Daniëlle. 

Emotionele reactie van Daniëlle
Uiteraard zag Yasmin deze beelden van haar (inmiddels) ex-vriendje Thomas tijdens het kampvuur en riep hiermee de hashtag #zurekut in het leven. Ze hoopte dat heel Nederland #zurekut zou gaan zeggen en niet veel later ging het op Twitter los. Niemand dacht aan verleidster Daniēlle. Ze reageert als volgt: “Ik snap heel goed dat Yasmin boos was en een reactie gaf uit emotie. Dus tijdens het kampvuur begrijp ik dat heel goed. Het is natuurlijk het makkelijkst voor haar om dit nu zo te zeggen, want zo kwam het ook over”. Toch voelt ze zich er niet prettig bij en geeft ze toe dat deze reacties haar pijn doen: “Dat heeft me heel veel gedaan vandaag. Jullie mogen best weten dat dit me veel pijn doet en ik dit veel te ver vind gaan”, besluit Daniëlle geëmotioneerd.

verleidster danielle temptation island
Bron: LoveReality

Must reads 👀