Food

Dit restaurant heeft alleen maar enorme nacho schotels en cocktails op de kaart

Als je ons een tijdje volgt, weet je dat wij dol op nacho’s zijn. Een schaal vol heerlijke warme tortilla’s met gehakt, sour cream een flinke laag kaas en natuurlijk guacamole: YUM. Als jij ook dol bent op nacho’s én van een drankje houdt hebben we goed nieuws. Er bestaat nu een restaurant waar ze alleen nachoschotels en coktails serveren. Je begrijpt, wij moeten hierheen.

Restaurant met alleen maar nachoschotels en cocktails
Nacho’s, we zijn er dol op. Als we met onze vriendinnen op het terras zitten wordt dit als eerste besteld (oké, na het wijntje dan). Een flinke schaal nacho’s met sour cream, guacamole en natuurlijk heel veel kaas: daar kun je ons voor wakker maken. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat er in Nederland een restaurant opende waar ze alleen maar nachoschotels en cocktails serveerden.

nachos

Parakeet Amsterdam
Het restaurant waar we het over hebben heet Parakeet in Amsterdam. De naam is ontstaan door de groene parkieten die overal in Amsterdam vliegen. Bij Parakeet worden alleen nachoschotels geserveerd. Oja, en cocktails. Niet zomaar nacho’s, maar keuze uit maar liefst vier verschillende schotels in verschillende porties. Van ‘mexican pulled pork’, tot ‘chorizo-spiced cauliflower’, ‘spicy chipotle chicken’ en ‘9-hour beef chili’. Oef, wij kunnen nu al niet kiezen… Daarnaast staan er op de cocktailkaart 11 verschillende cocktails, waarvan drie alcoholvrije. Oh la la! Deze tent is de perfecte plek om bij te kletsen met vriendinnen, maar ook zeker een originele spot voor de ultieme date night als je het ons vraagt…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Parakeet (@parakeetams) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Parakeet (@parakeetams) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Parakeet (@parakeetams) op

Parakeeet vind je aan de Douwes Dekkerstraat 22 in Amsterdam.