News

Thomas heeft na Temptation Island seks gehad met verleidster Cheyenne

Dat Thomas en Yasmin de ultieme relatietest niet hebben overleefd mag wel duidelijk zijn. Als we de geruchten mogen geloven flirt Thomas erop los en geniet hij van het vrijgezelle leven. Zijn relatie liep op de klippen toen hij de fout in ging met verleidster Daniëlle, maar blijkbaar zag hij in verleidster Cheyenne ook wel iets. De verleidster doet nu een boekje open over haar avontuurtje met Thomas.

Verleidster Cheyenne had seks met Thomas Cox
Niet alleen verleidster Danielle heeft het erg gezellig gehad met Thomas Cox, maar ook Cheyenne heeft een avontuurtje beleefd met de casanova. Je denkt nu misschien Cheyenne, wie? Dit was één van de verleidsters die het eiland moest verlaten in het begin van het programma, toen de deelnemers de cocktails moesten uitdelen. Toch liet Cheyenne het hier niet bij zitten en wist Thomas uiteindelijk in Nederland alsnog te verleiden. 

Eenmalig avontuur
Ze vertelde namelijk aan LoveReality.nl dat ze na  na Temptation Island VIPS 2019 nog bij Thomas op bezoek is geweest: ”En daar is wel meer bij komen kijken dan alleen maar wat drinken” aldus de verleidster. Op dit moment zien ze elkaar niet meer en lijkt het erop dat het bij een ‘eenmalig avontuurtje’ blijft. Volgens Cheyenne is Thomas absoluut niet haar typen en was het puur voor de spanning. ”Het was wel gezellig, maar ik hou wel meer van het ‘heftige’. En hij was wat soft.”

Bron: LoveReality