News

Temptation Island’s Rodanya is zwanger

Nu Temptation Island VIPS is gestart horen we eigenlijk  nog weinige van de vorige Temptation Island-kandidaten. Totdat gisteren Rodanya een foto op Instagam plaatste met de letters ‘hello baby’ terwijl ze roze en blauwe confetti in de lucht gooit. Wait, what? Rodanya is dus zwanger, maar van wie?

Temptation Island’s Rodanya is zwanger
“Ik heb heel veel liefde voor iemand die ik nog niet heb ontmoet!” dat is de tekst die Rodanya gisteren plaatst bij een foto waarop ze aankondigde dat ze een kindje verwacht. Op de foto is Rodanya te zien op een kleed met daarop de letters ‘hello baby’. Ze gooit blauwe en roze confetti in de lucht om zo de buitenwereld te laten weten dat ze zwanger is. Wij vragen ons natuurlijk gelijk af: wie is de vader?

Is Morgan of Danicio de vader?
In haar post heeft ze het over “wij tweetjes”, maar het is niet duidelijk met wie Rodanya op dit moment een relatie heeft. Ze deed mee aan het vorige seizoen Temptation Island waaruit later bleek dat ze met verleidster Danicio had gezoend. Later zijn ze nog eens zoenend gespot. Vervolgens zou Morgan wraak hebben genomen en het bed hebben gedeeld met Milou (die nu weer met Heikki heeft) en zou hij het héél gezellig hebben gehad met Jamy uit Ex On The Beach

Morgan is niet de vader
Hoewel het voor de hand liggend is dat de twee het heben bijgelegd en Morgan de vader is van het toekomstige kindje denken wij toch dat iemand anders de vader is. Morgan is namelijk op dit moment op vakantie in Mallorca en Rodanya niet. Daarnaast volgen ze elkaar niet meer op Instagram, dus lijkt het erop dat de ruzie niet is bijgelegd. Zou Rodanya nog steeds met Danicio zijn?