News

Zo gaat het nu met de koppels van Love Island 2019

De afgelopen weken hebben we dagelijks gekeken hoe het eraan toe ging in de Love Island-villa. Van jaloezie tot discussies maar voor heel veel liefde. Yay! In de finale ging Aleksandra en Denzel er met de prijs vandoor en werden door het publiek gekozen als favoriete koppel. Maar hoe gaat het eigenlijk nu met alle koppels? Zijn het nog steeds stelletjes of hebben ze de liefde achter gelaten op het eiland? 

Sebastiana & Martin
Sebastiana en Martin waren al vanaf het begin van Love Island een koppel en mogen we misschien wel het meest succesvolle koppel van Love Island noemen. De twee hebben helaas de finale niet gewonnen, maar hun liefde overwint. De twee laten via Instagram Stories maar al te graag aan hun kijkers weten dat ze samen zijn en dat ziet er erg gezellig uit. Op dit moment woont Martin nog in Nederland en Sebastiana in België, maar zoals het er nu naar uit ziet is dit geen probleem voor de tortelduifjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sebastiana Manuela Istrate (@bbabbygyal) op

Rowéna & Stenn
Bij Rowéna en Stenn hadden veel kijkers hun twijfels over de relatie tussen het koppel, wellicht door het grote leeftijdsverschil. Toch blijkt het een match made in heaven, want na Love Island, op 11 juli 2019 om precies te zijn, maakten de twee lovers op Instagram bekend dat ze officieel een setje zijn: ”Heel blij om jou nu officieel mijn meisje te kunnen noemen. We hebben al leuke momenten meegemaakt maar ik ben er zeker van dat er nog vele zullen volgen Love you ❤️”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island 2019 🌴 (@stenndbl) op

Lotte & Jarne
Lotte realiseerde zich halverwege Love Island steeds meer: ‘We begrijpen elkaar niet.’” Jarne probeerde het alsnog, maar tevergeefs. Lotte vindt het belangrijk om zichzelf te zijn in een relatie en dat lukt bij Jarne niet… Ook na Love Island is er helaas niks meer gebeurd tussen de twee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) op

Aleksandra & Denzel
Denzel was Aleksandra’s type niet, maar toen ze toch in een koppel terecht kwamen ontstond er iets moois. Hoewel Aleksandra in het begin veel moeite had om Denzel te vertrouwen, hebben ze het inmiddels al over toekomstplannen. De twee zijn tot over hun over verliefd en toen Aleks de vraag kreeg of zij en Denzel al aan samenwonen denken, antwoordde ze: “Ja zeker, en snel. Wij zijn aan het kijken voor iets in Antwerpen”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aleksandra Love Island 2019 (@aleksandraj_) op

Kelly & Matthy
Joehoe! Last but not least, ook Matthy en Kelly hebben een relatie! Hoewel Kelly pas later in het spel kwam, is de vonk zeker overgeslagen. Inmiddels is het ‘official’, want tijdens een avondje uit heeft Kelly aan Matthy gevraagd of hij haar vriendje wil zijn. Awhhh, cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly (@kellyvanderminne) op