News

Channah biecht op dat ze fouten maakt tijdens Temptation Island VIPS 2019

Gisteren keken we allemaal vol spanning naar de derde aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Met smart wachten we op de eerste die , een misstap begaat, een slippertje maakt en de fout in gaat. Toch is er nog weinig gebeurd in de eerste aflevering, maar het schijnt dat er nog heel wat op ons te wachten staat. Channah biecht namelijk op dat ze fouten heeft gemaakt tijdens Temptation Island VIPS 2019.

Channah de fout in tijdens Temptation Island VIPS 2019
Heb jij gisteren ook aflevering 3 van Temptation Island VIPS gezien? In deze aflevering zie je dat de kandidaten het steeds moeilijker krijgen. Als je het ons vraagt is het slechts een kwestie van tijd wanneer de eerste de mist in gaat… Dat er fouten worden gemaakt weten we in ieder geval zeker. Temptation’s Channah biecht namelijk in een video op dat ze ‘foutjes’ heeft gemaakt tijdens Temptation Island VIPS 2019. In een interview (hieronder) zegt de presentator van het YouTube-kanaal dat Channah nog niet zoveel (fout) heeft gedaan, waarop Channah zegt: ”Nog niet, nee.” 

Channah neemt wraak tijdens Temptation Island VIPS 2019
De presentator vroeg vervolgens aan Channah hoe ze terugkijkt op het Temptation Island-avontuur en of ze er trots op is, waarop ze antwoordt: ”Nee, ik heb wel kleine foutjes gemaakt. Die moeten we nog gaan zien.” Waarschijnlijk heeft dit alles te maken met verleider Mitch, waar ze al tegen zei: ”Ik hou echt van je lichtblauwe ogen”. Ze vertelt in onderstaande video die ze samen op nam met Quentin dat ze dit zei omdat ze boos was. ”Ik ging echt in wraak-modus”