News

Say what? Op Temptation Island doet iedereen het ‘onveilig’

Vorig seizoen Temptation Island gebeurde er vrij weinig en gedroegen alle kandidaten zich keurig. Tijdens het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS 2019 is er in de eerste twee afleveringen al meer gebeurd, dan dat er gebeurde tijdens het hele seizoen Temptation Island. Dat er kandidaten vreemdgaan is wel duidelijk, maar wist je dat het daar vaak helemaal niet veilig gebeurd? Kandidaat Thomas doet hier een boekje over open op zijn YouTube-kanaal.

Geen condooms aanwezig tijdens Temptation Island VIPS
Dat er tijdens Temptation Island VIPS 2019 niet alle relaties het overleven wordt steeds duidelijker. We zijn re dan ook van overtuigd dat er wel het een en ander gaat gebeuren. Maar doen de kandidaten het eigenlijk wel veilig in de villa? Dat vroegen de volgers van Thomas Cox zich af.

thomas cox temptation island vips 2019

Onveilige seks
”Nam je voor de zekerheid condooms mee op reis?” vroeg een van zijn kijkers tijdens een Q&A. Zijn antwoord? ”Nee, het is niet zo dat ik hier met Yasmin samen mijn koffer aan het inpakken was en dat we dachten: ja, zullen we voor het geval dat gewoon maar een pakje condooms meenemen?” Maar stel dat er dan toch iets gaat gebeuren en het blijkt dat er in de villa ook geen condooms aanwezig waren. ”Dus mocht er iemand de fout ingaan, dan moest dat wel onveilig!” vervolgens voegde hij hieraan toe: ”Ik hoop dat de producenten er volgend jaar wel aan denken om ze in ieder geval mee te nemen, zodat het, als er iets misgaat bij iemand, ze er in ieder geval zijn.” Wel vertelt Thomas dat iedereen voorafgaande aan het programma een soa-test moest doen.