Films & Series

Dit weten we tot nu toe over Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Het is alweer bijna tijd voor het leukste programma van MTV, Ex On The Beach: Double Dutch. We kunnen straks alweer genieten van het vijfde seizoen, dus dat wordt groots gevierd met ‘oude bekenden’ en heel veel drama. Welke oud-kandidaten kunnen we dit jaar verwachten? En vanaf wanneer kunnen we weer genieten van de ‘Tablet of Terror’? Je leest het hieronder, want dit weten we tot nu toe over het vijfde seizoen van EOTBDD All Stars. 

EOTBDD All Stars
In het nieuwe seizoen gaan single boys en girls naar een tropisch eiland voor het feesten, de liefde en lust. Maar de exen die aanspoelen op het eiland gaan de boel op stelten zetten. De ene ex wil het weer goedmaken en de andere ex wil wraak. Juicy! En zoals je al aan de naam kan zien gaat het vijfde seizoen een heel ander seizoen worden. We gaan dit jaar namelijk allemaal singles terugzien op het tropische eiland die we al in eerdere seizoenen hebben gezien.

De kandidaten
In het programma ‘Inpakken met…’, gepresenteerd door Koen Kardashian, worden iedere dinsdag twee kandidaten bekend gemaakt die meedoen aan EOTBDD All Stars. Samen met Koen Kardashian pakken ze hun koffer alvast in voor het grote ‘drama’ avontuur en delen ze hun tactieken voor in de villa. Benieuwd welke ‘oude bekenden’ je in het vijfde seizoen gaat zien? Klik hier voor een overzicht van alle kandidaten die dit jaar weer voor drama gaan zorgen op het tropische eiland. 

Dit is de reden dat dit het heftigste seizoen ooit wordt
Voordat Ex On The Beach: Double Dutch All Stars begon mochten wij de cast interviewen. Hoe was de tijd in de villa en waarom zijn ze überhaupt teruggekeerd naar de ‘Tablet of Terror’. En daarin vertelden de All Stars dat dit het heftigste seizoen ooit wordt. Benieuwd waarom ze wéér meedoen aan het programma en wat we allemaal kunnen verwachten? Klik dan hier voor de video met de cast van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. 

Dit zijn de Instagram-accounts van de kandidaten
Kan je niet wachten op het vijfde seizoen met alle oud-kandidaten? Benieuwd welke exen aanspoelen op het strand en wie er voor heel veel drama gaan zorgen? Geen paniek, want tot die tijd kan je natuurlijk gewoon door alle Instagram-accounts van de kandidaten scrollen. Zo ken je alle kandidaten iets beter voor het vijfde seizoen begint en wie weet kom je nog juicy stuff tegen. Klik hier voor het overzicht van de Instagram-accounts van de kandidaten. 

Wanneer begint het vijfde seizoen op televisie?
Het duurt niet lang meer voordat het vijfde seizoen op televisie komt. Alle kandidaten zijn bekend gemaakt en het aftellen kan beginnen. Pak je agenda er maar bij, want de eerste aflevering is al op zondag 19 mei 2019 te zien op MTV om 21.30 uur. Trommel al je vriendinnen maar bij elkaar, want deze drama wil je niet missen! 

Dit is de special guest van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars
De negen kandidaten van EOTBDD All Stars waren al lang bekend, maar tijdens de eerste aflevering van het programma kwam er een special guest naar de villa. Er werd al eerder gezegd dat er een special guest zou verschijnen en er gingen ook al geruchten dat het om deze bekende Temptation Island-verleider zou gaan. Benieuwd wie de special guest is van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars? Klik dan hier om het te lezen. 

Dit is de reden waarom Alisa Megastar het programma vroegtijdig heeft verlaten
De ‘Tablet of Terror’ is terug en het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is begonnen. Dit seizoen zit vol met oud-kandidaten en ook Alisa Megastar is weer terug. Alleen zagen we dat de eerste oud-kandidaat het programma al heeft verlaten na de eerste aflevering. Benieuwd naar de reden waarom Alisa Megastar het programma vroegtijdig heeft verlaten? Je leest het hier

Yasmine heeft een ex van Harrie het ziekenhuis in geslagen tijdens EOTBDD All Stars
Dat dit nieuwe seizoen voor veel drama gaat zorgen hebben we al voorspeld. Maar nu blijkt dat het wel heel extreem gaat worden, want Yasmine heeft een ex van Harrie het ziekenhuis in geslagen tijdens Ex On The Beach: Double Dutch All Stars… Het is nog niet uitgezonden en ook nog niet helemaal bekend om wie het gaat, maar je leest er hier meer over. 

Dit zijn de meest spraakmakende uitspraken van Ex On The Beach: Double Dutch op een rij
In het EOTBDD gebeuren er genoeg dramatische dingen en de kandidaten zorgen iedere keer weer voor heerlijke cliché uitspraken. Zo horen we altijd dezelfde dingen als de ‘Tablet of Terror’ afgaat en laten de meiden het duidelijk merken als ze jaloers zijn. Benieuwd naar alle cliché uitspraken van de afgelopen vier seizoenen? Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet.  

Dit artikel wordt later aangevuld.