Series & Films

Dit zijn de meest spraakmakende uitspraken van Ex On The Beach: Double Dutch op een rij

Het aftellen kan beginnen, want het vijfde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch gaat bijna van start. Dit jaar komen er allemaal oud-bekenden bij elkaar in de villa, dus dat gaat vast en zeker voor heel veel drama zorgen! Om alvast goed in de stemming te komen hebben wij alle cliché uitspraken van EOTBDD voor je op een rij gezet. En waarschijnlijk kunnen we soortgelijke uitspraken dit seizoen weer verwachten. 

Ex On The Beach: Double Dutch cliché uitspraken
In EOTBDD gebeurt er genoeg en al deze heerlijke (drama)momenten zorgen voor heerlijke cliché uitspraken. Zo horen we altijd dezelfde dingen als de Tablet of Terror afgaat en komen er genoeg uitspraken voorbij als de meiden jaloers zijn. Wij blikken terug op de vorige vier seizoenen en zetten de leukste cliché uitspraken van EOTBDD voor je op een rij. Enjoy!

eotbdd cliche uitspraken
1. "Wij zijn de meiden met de minste vetjes, maar wel de twee grootste sletjes."- Tweeling Esmee en Sharon 

2. Als de Tablet of Terror afgaat: "Fucking klote ding."

3. Brody's uitspraken in iedere aflevering: "Loco, loco."

4. Als de Tablet of Terror afgaat en Brody de aandacht wil van de anderen: "Even neutraal allemaal." Ehm, centraal bedoel je brody? 

5. Als de meiden in de villa ruzie hebben... "Echt trashy trashy."

6. Of wat dacht je van deze jaloerse uitspraak: "Ik ben een Lamborghini. Gaat hij naar zulke wrakken?"

7. "Dit is niet goed voor m'n extensions. M'n extensions zijn m'n alles." Als je haar maar goed zit hè Sharon?

via GIPHY

8. Er zijn vooral heel veel jaloerse uitspraken geweest de afgelopen seizoenen en de meiden doen altijd hun mond open als er concurrentie is in de villa. "Het eerste meisje waar hij iets mee doet, sleur ik de trap af met de schedel tegen de poembak zoals ze bij ons zeggen." - Hannah

9. De mannen vinden vooral de looks van de vrouwen belangrijk. "Ze is fucking lekker, man. Geil, man. Lekker klein, kan er lekker mee gooien, jongen. Dikke lippen van d'r. Ze is gewoon fucking lekker," aldus Jordi in seizoen twee. 

10. En grote 'tieten' zijn ook belangrijk voor ze. "Als ik de perfecte vrouw tref en ze heeft niet zulke grote tieten, dan... tieten zijn te koop." - Jeffrey

11. "Ik hoop niet dat mijn ex straks uit het water komt lopen" is ook een bekende uitspraak in EOTBDD. 

12. Elodie over Lisa: "Je hebt gewoon A-merk en je hebt ook huismerk. En we weten allemaal onder welke categorie Lisa valt. En als Quinten daarvoor kiest dan is hij een bonusshopper." 

13. Dit is ook een belangrijk onderdeel in de villa: "Wij gaan vanavond weer neuken."

Beeld: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook