Lifestyle

Het hoogtepunt van je avond: de 9 beste seksstandjes voor een onvergetelijk orgasme

Dat je vriendjelief van jullie seksleven geniet dat is meer dan duidelijk. Maar soms wil jij ook gewoon écht tot je hoogtepunt komen. En daar is helemaal niks geks aan. Als het op seks aankomt heeft iedereen zo zijn voorkeuren, maar er zijn een aantal standjes die fantastisch lekker zijn voor vrouwen waardoor jij net iets sneller bij je orgasme komt. Wij geven hier de 9 lekkerste seksstandjes die je vanavond gelijk kan uitproberen. 

Met deze standjes heb je de meeste kans op een orgasme

1. Lap dance
Laat je lover op bed zitten en ga op zijn schoot zitten met je gezicht richting de zijne. Jij zit op zijn schoot dus jij bepaald het ritme;). Jouw clitoris zal gestimuleerd worden door zijn schaambeen. Leun je meer naar achteren dan zul je meer de penetratie voelen, druk je jezelf tegen hem aan dan zul je meer de clitoris tegelijk met de penetratie voelen. Je bepaalt op deze manier zelf wanneer je klaarkomt en wat je lekker vindt.

2. Lepeltje lepeltje
Emotioneel en lichamelijk contact is erg belangrijk bij het krijgen van een orgasme. Dit is het perfecte intieme standje. Bij dit standje liggen jullie allebei op jullie zij met jullie gezichten dezelfde kant op. Het is dus eigenlijk in een soort van knuffelbeer-houding. Je lover kan jou nu van achter penetreren. Je kan stil blijven liggen of je kan meebewegen met het ritme. Tip: trek je knieën iets op, dit zorgt ervoor dat hij nog dieper kan penetreren. 

3. Doorgezakte doggy style
Dit standje heeft alles in één. Je clitoris en je G-spot worden gestimuleerd en tegelijkertijd word je gepenetreerd. Bij dit standje lig jij met je buik en borsten op het bed, waardoor je billen hoger komen. Eigenlijk is het dezelfde houding als doggy style alleen nu maak je een holle rug. Daarbij kan je lover je ook nog met zijn hand verwennen door rustig de clitoris te masseren om het nog spannender te maken. 

4. De schaar
Met dit standje lig je op je rug met één been gestrekt en het andere been opgetrokken. Je vriend penetreert je al knielend tussen je dijen. Bij dit standje zijn alle vier de benen gekruist, zoals bij twee scharen. Misschien is het makkelijk om eerst lepel-lepel te gaan liggen dan in de ‘schaar’ te glijden. Hoe hoger je been, hoe dieper de penetratie is. Eigenlijk is het dezelfde diepe penetratie als bij doggy style, alleen nu kunnen jullie elkaar aankijken wat net iets intiemer is. 

via GIPHY

5. The Lusty Leg Wrap
Dit standje is niet zo moeilijk maar kan je wel heel erg van genieten. Jij gaat op je rug liggen en hij ligt op zijn zij tussen jouw benen in en met zijn gezicht naar jou toe gericht. Zijn bovenlichaam ligt naast het jouwe en hij steunt op zijn onderste arm die onder jouw nek ligt. Jij klemt jouw benen om de zijne als een soort brug. Laat hem dan voorzichtig bij je naar binnen glijden. Je vriend heeft zijn hand vrij dus die kan hij ideaal gebruiken om met jouw borsten te spelen.

6. De klassieke missionaris
Standaard maar wel heel fijn aan intiem. Je kunt elkaar in de ogen aankijken, in nek zoenen en elkaars lichaam volledig aanraken. Wil je het net iets spannender maken? Klem dan je voeten om zijn billen. Dan kan hij je dieper penetreren. Hoe hoger je je benen klemt, hoe dieper de penetratie. Dus dat wordt testen hoe lenig jij bent ;).

7. De oester
Voor dit standje moet je wel écht wat leniger zijn. Je opent je benen en hij drukt deze helemaal omhoog, bijna je denk. Hierdoor sta jij helemaal open voor hem en kan hij heel diep penetreren. Hij gaat over je heen liggen en schuurt bij de penetratie ook tegelijk langs je clitoris, oeh la la!

8. De bergbeklimmer
Dit een standje waarbij jullie beiden moeten staan, dit kan je bijvoorbeeld doen onder de douche of in de hoek van je kamer. Je lover trekt een van je billen telkens als hij stoot mee naar boven. Het is een moeilijk standje omdat het best zwaar is om vol te houden. Wel heb je als meisje de controle over de diepte en het ritme van de penetratie. En je kan elkaar ook nog lekker kussen en strelen tegelijkertijd. 

via GIPHY

9. De draaitol
Bij het draaitol-standje moet je lover op de rand van het bed of op een stoel gaan zitten. Jij zit op hem, met je rug naar zijn gezicht toe. Hij houdt zijn voeten op de grond en steunt met zijn armen naar achter. Jij houdt je voeten op de grond en beweegt ronddraaiend. (Vandaar de naam). De penetratie is heel diep en de G-spot wordt goed gestimuleerd. Jij hebt alle controle en dat is ook heel opwindend toch ladies ;).

Ook kunnen jullie samen experimenteren met seksspeeltjes, omdat jullie dit samen doen is dit extra spannend en zorgt voor net die extra opwinding.

Bron: shespot.nl, durex.nl, allesoverseks.be | Beeld: iStock, giphy.com