Lifestyle

11 verschillende zoenen en dit betekenen ze

Is jouw tong regelmatig te vinden in de mond van je partner? Geeft hij je vaak een snelle vluchtige zoen op je wang? Of plaagt hij je door op jouw lip te bijten? De manier waarop je zoent zegt niet alleen veel over jou, maar ook over je relatie. Een zoen kan zo ontzettend veel betekenen. Kom er nu achter wat hij écht bedoelt met zijn kus...

Zoenen is niet alleen fijn, maar het is ook dé perfecte workout om wat extra calorieën te verbranden. Daarnaast heb je minder last van stress wanneer je regelmatig een potje zoent en maken je hersenen tijdens het zoenen stofjes aan waar je gelukkig van wordt. What’s not to like?  Toch is een zoen niet zomaar een zoen, er zit namelijk een betekenis achter de manier waarop je zoent en gezoend wordt. De betekenis lees je hieronder.

1. Snelle kus op de mond


Deze kus, met gesloten lippen, kan in meerdere situaties worden gebruikt. Vaak gebruiken we deze kus wanneer we afscheid van iemand nemen of iemand begroeten. Wanneer je geen kus krijgt, terwijl dat normaal wel het geval is, dan betekent het vaak dat je partner boos op je is.

2. De plagende kus


Wanneer je partner plagend op je lip bijt dan geeft hij aan dat hij meer wil… Het is een speelse manier van zoenen met een seksueel randje. De kans is groot dat jullie in bed belanden na een kus als deze.

3. Kus naast lip


Wanneer iemand je kust nét naast je lip dan vindt de persoon in kwestie je zo leuk dat hij de tijd voor je neemt. Tegelijkertijd is hij een beetje aan het plagen door je net niet op je mond te kussen, maar hij ziet je zeker zitten.

4. Kus in nek


Een kus in je nek is zo ontzettend sexy en wanneer je partner je in je nek kust dan wil hij meer. Het is geen vriendelijke kus, het is pure passie. Oh la la!

5. Kus voorhoofd


Deze kus is vooral heel erg lief en je partner geeft met deze kus aan dat hij gek op je is.

6. French kissing


Zoenen jullie elkaar met tong? Dan zitten jullie vol liefde en passie en willen jullie elkaar beter leren kennen. Fun fact: De langste kus duurde 58(!) uur. Die zullen flink wat calorieën verbrand hebben. ;-)

7. Kus over het lichaam


Vaak begint deze kus op de mond en dan volgt de rest van het lichaam… De wangen, nek en borst; allemaal komen ze voorbij. Met deze zoen laat je partner zien dat hij de tijd neemt voor jou en je voorlopig nog niet wil laten gaan.

8. Kus op kin


Wanneer iemand je kust op je kin dan is deze persoon aan het testen of het oké is om je een zoen te geven. Je kunt zijn vraag beantwoorden door hem een zoen op zijn mond te geven.

9. Lange tedere kus


Jullie zijn tot over je oren verliefd op elkaar en iedereen mag het weten. Met deze kus laten jullie zien hoeveel jullie van elkaar houden.

10. De break-up kus


De minst leuke kus, maar ook de heftigste. Met deze kus komt het besef dat het over is en dat het de laatste keer is dat jullie intiem zijn met elkaar.

11. Kus op de borst


Geeft jouw partner kussen op jouw borst? Dan wil je hij zo snel mogelijk je shirt uit doen en een stap verder gaan…

Bron: Yourtango, Elle | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook