Travel

Dit zijn de 7 mooiste bestemmingen voor de eerste vakantie met je lover

Het is volop zomer, yay! Heb je plannen om met je lover voor het eerst vakantie te vieren, maar hebben jullie geen idee waar jullie naartoe moeten. Geen paniek, want deze bestemmingen in Europa zijn perfect voor jullie first time. Lees maar snel verder en wie weet hebben jullie straks ein-de-lijk jullie bestemming gevonden. 

Bestemmingen eerste vakantie met je lover
Het is altijd spannend voor het eerst op vakantie met je lover. Jullie zijn dan 24/7 samen en daarom is het heel belangrijk om een goede bestemming te kiezen. Ga voor een plek waar jullie genoeg kunnen doen samen, maar ook lekker kunnen chillen. Wij delen hier de 7 mooiste bestemmingen voor de eerste vakantie met je lover. Boeken maar!

1. Sicilië (Italië)
Italië wordt gezien als de meest romantische vakantiebestemming en vooral Sicilië is dé perfecte bestemming voor partners. Samen genieten van de heerlijkste pasta’s en pizza’s, lekker chillen op het strand en op een scootertje de omgeving verkennen. Het is de perfecte vakantiebestemming waar jij en je lover elkaar echt tijd hebben voor elkaar en 24/7 kunnen genieten van elkaar. 

vakantiebestemming lover sicilië
2. Lissabon (Portugal)
Lissabon is door de kleine straatjes ook een hele romantische bestemming. Ga samen met je lover met tram 28 door de stad en geniet van de heerlijke zoete snacks (Pastel de nata bij bakker Pastéis de Belém is een aanrader!). Willen jullie een dagje relaxen op het strand? In 40 minuten ben je bij badplaats Cascais. 

vakantiebestemmingen lover lissabon
3. Cinque Terre (Italië)
Nog een prachtige vakantiebestemming in Italië: Cinque Terre. Maak een romantische wandeling met je lover langs alle dorpen met gekleurde huisjes en ontspan overdag aan één van de prachtige stranden. Een goede tip: sla het dorpje Corniglia niet over. Je moet er wel een flinke klim voor maken, maar als je bij het hoogste dorpje bent heb je echt een fan-tas-tisch uitzicht en het is er heerlijk rustig. 

vakantiebestemmingen lover cinque terre
4. Sevilla (Spanje)
Houden jullie van een citytrip waar jullie veel zien en doen? Dan is Sevilla de vakantiebestemming voor jullie. Er zijn namelijk heel veel bezienswaardigheden in deze romantische stad, zoals het Real Alcázar (het Koninklijk Paleis) en Plaza de España. En na het rondlopen door de stad rusten jullie heerlijk uit op een terras met Spaanse tapas. Yummy! 

vakantiebestemmingen lover sevilla
5. Strasbourg (Frankrijk)
De Franse stad, met Duitse kenmerken, ziet er heel romantisch uit en hier is ook weer genoeg te doen. Maak bijvoorbeeld een boottocht door de grachten van de stad, maak een wandeling van de Franse stad naar Duitsland en ga romantisch picknicken in het park Orangerie. Hebben jullie een regenachtige vakantiedag? Geen paniek, want er is heel veel museu in de stad en er is een overdekt winkelcentrum. 

vakantiebestemmingen lover strasbourg
6. Santorini (Griekenland)
Als jullie een zonnige vakantiebestemming zoeken dan is Santorini perfect. Het Griekse eiland staat bekend om de prachtige witte huizen en je hebt een geweldig uitzicht op de zee. Wel goed om te weten: het is een populaire vakantiebestemming, dus jullie tortelduifjes zijn niet de enige op het eiland. 

vakantiebestemmingen lover santorini
7. Brugge (België)
Gaan jullie maar een paar dagen op vakantie of willen jullie de eerste trip niet zo ver weg? Dan is Brugge de perfecte bestemming. De stad ziet er namelijk heel romantisch uit door alle oude gebouwen en er is genoeg te doen. Maak een romantische rondvaart door de grachten van Brugge en geniet van alle leuke terrasjes en restaurants in de Belgische stad. 

vakantiebestemmingen lover bruggeBron: Zoover.nl, Skyscanner.nl | Beeld: iStock