Lifestyle

7 herkenbare momenten als je de enige single bent in je vriendinnengroep

Iedereen in je vriendengroep heeft een relatie en jij bent als enige vrijgezel(lig). Je vindt het single leventje tot heden helemaal prima, maar toch heeft het zo zijn voor- en nadelen. Je hoeft je natuurlijk nooit voor iemand te verantwoorden en ruzie via de WhatsApp is voor jou onbekend terrein. Ondanks dat jij lang leven de lol leeft, merk je in een vriendengroep vol relaties op bepaalde momenten dat je tóch wel een lover mist.

1. Derde wiel aan de wagen
Of je nou met een kleine of een grote groep bent, eigenlijk pas je er net niet bij. Als enige single moet jij aan de kop van de tafel zitten en tijdens een dagje naar het pretpark moet jij toch echt alleen de achtbaan in. Gelukkig zijn de achtbaan foto’s met je onzichtbare vriend keer op keer een succes.

2. Hello, it’s me
Als enige single arriveer jij altijd alleen op feestjes en dat is toch wel een beetje ongezellig. Desondanks heeft single zijn en alleen arriveren zo zijn pluspunten. Je bepaalt namelijk zelf wanneer je klaar bent met de avond. Begin je te gapen en lig je al met je hoofd in bed? Dan race jij direct naar huis. Jij hoeft geen uur lang iemand over te halen om mee te gaan.

via GIPHY

3. Jouw dateleven is een reality soap
Als enige single kan jij natuurlijk niet achterblijven tussen al die koppels. Daarom doen jouw vriendinnen er alles aan om jou te koppelen. Je kent alle vrienden en vriendinnen van je besties lovers, omdat jouw besties telkens hopen dat the one er wellicht tussen zit. Inmiddels ken je wel alle leukste en lekkerste hotspots van Nederland.

4. Jouw Tinder is je vriendinnen hun favoriete bezigheid
Wanneer je bestie’s iedereen uit hun sociale kring al op je schoot hebben geworpen, gaan ze ervandoor met jouw Tinderprofiel. Jij bent natuurlijk als enige single van de groep de enige met deze vermakelijke app op je telefoon en je vriendinnen denken te weten wie écht bij je past. Een uur swipen verder hebben ze de perfecte match (en een aantal grimmige types om je te sarren) gevonden. Nu mag jij het stokje weer overnemen om met je matches te chatten. Yay…

5. Gelukkig nieuwjaar! *Kust je champagne*
Tijdens de jaarwisseling pakken al je vriendinnen hun lover op de mond, maar jij als enige single moet het doen met you, yourself and… jij. Tijd voor een romantische Instagram-foto onder de maretak met je glas champagne.

via GIPHY

6. ”Hij deed dit en OMG hij deed dat, oh nee…”
Wanneer je bestie’s over hun liefdesproblemen praten weet je alweer hoe laat het is. De komende paar uur is jouw enige functie in dit gesprek om te luisteren. Als enige single heb jij natuurlijk niks in te brengen en heb jij hélemaal geen verstand van relatieproblemen. Wanneer jij een beetje advies wil geven over je afgelopen liefdesleven, willen je vriendinnen dit liever niet aanhoren. Je bent natuurlijk niet voor niets de enige single. Autsj.

7. Jouw date-leed is regelmatig het gespreksonderwerp van de avond
Jouw besties zijn al een tijdje gesetteld en zijn daardoor bijna vergeten hoe het is om te daten. Ze vinden het daarom altijd fantastisch om jouw date verhalen aan te horen. En daar heb je een hoop van, door jouw lieftallige Dr. Love vriendinnen. ”Weet je nog…”, ojeej.
Bron: ze.nl, elitedaily.com  | Beeld: iStock