Films & Series

Dit weten we tot nu toe over de Nederlandse Love Island 2019

Het seizoen Temptation Island is nog niet afgelopen of we zitten alweer klaar voor een nieuwe guilty pleasure. Vanaf mei is namelijk het eerste Nederlandse seizoen van Love Island op televisie. Kun jij ook niet wachten tot Love Island begint? Wij hebben alvast een overzicht voor je met alle details die we tot nu toe weten over de Nederlandse Love Island 2019.

1. Love Island
Singles brengen maar liefst zes weken door in een luxe villa, op zoek naar ware liefde. De kandidaten moeten niet alleen elkaar verleiden, maar ook jou als kijker thuis. Wij als kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven en wie wij het sterkste koppel van het eiland vinden.

2. Dit kun je verwachten:

View post on Instagram
 

3. De villa staat dit keer in Spanje
Vergeet Thailand, dit keer blijven kandidaten dichtbij huis namelijk in het zonnige Spanje. Het heerlijke eiland Gran Canaria om precies te zijn.

4. Het wordt gepresenteerd door de Nederlandse Holly Mae Brood en de Belgische Viktor Verhulst
Lees hier alles over het duo dat Love Island 2019 gaat presenteren.

View post on Instagram
 

5. Dit zijn de eerste 10 deelnemers
Lees hier alles over de deelnemers. Benieuwd naar hun Instagram-acounts? Ook die hebben we gevonden voor je. Klik hier om ze allemaal uitgebreid te bekijken.

6. De kijkers beslissen wie er naar huis gaan
Presentatrice Holly legt uit: ”Er komt een Love Island-app waarmee kijkers kunnen stemmen op hun favoriete singles en stellen. Wie te weinig stemmen krijgt, moet het programma verlaten. Deelnemers moeten niet alleen hun uiterste best doen voor elkaar, maar ook in de picture komen bij het publiek.”

7. Bij het programma zijn 86 werknemers betrokken
Zij volgen de singles via 46(!) ingebouwde camera’s.

8. Love Island is vanaf mei te zien op RTL5
Vanaf maandag 27 mei start het seizoen Love Island 2019 en het wordt uitgezonden op RTL5. Lees hier vanaf welke datum je de maandagavond moet blokkeren in je agenda, omdat Love Island 2019 op televisie wordt uigezonden.

9. Het duurde even, maar de eerste beelden zijn opgedoken.
Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een voorproefje.

10. Je kunt je nog steeds aanmelden voor Love Island 2019
Aanmelden doe je hier.

* Dit artikel wordt steeds aangevuld.

Must reads 👀