Astrologie

7 redenen waarom een Leeuw de allerbeste vriendin is

leeuw-sterrenbeeld-vriendin

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is de sterrenbeeld van je beste vriendin Leeuw? Dan zit jullie vriendschap helemaal goed, want een Leeuw is heel erg betrouwbaar, loyaal en zijn hele sociale girls. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Leeuw en vergeet natuurlijk niet te checken of je bestie een Leeuw is.

1. Ze is loyaal

Heeft je bestie de sterrenbeeld Leeuw? Dan is ze waarschijnlijk heel erg loyaal naar iedereen van wie ze houdt, dus ook naar jou toe. Als ze jou 100% vertrouwt, dan zal ze altijd loyaal zijn naar je en staat ze altijd voor je klaar. En dat is natuurlijk zo belangrijk binnen een vriendschap.

2. Ze is betrouwbaar

Een betrouwbare vriendin is natuurlijk heel erg fijn en dat is deze vriendin zeker. Als jij met haar hebt afgesproken om te shoppen, dan zal ze dit niet zomaar afzeggen. Ze is er altijd voor je, in good times and bad times. 

3. Ze is sociaal

Ze is heel erg sociaal en dat zorgt ervoor dat je altijd hele leuke gesprekken met haar hebt. Ze houdt ervan om mensen om haar heen te hebben en doordat ze zo’n sociale girl is, zorgt zij er ook voor dat jullie veel nieuwe mensen ontmoeten. Enne, feestjes met je girl erbij zijn nooit saai.

4. Ze is optimistisch

Leeuwen zijn heel erg optimistisch, dus als jullie een enorme tegenvaller hebben, dan blijft je BFF niet bij de pakken neer zitten. Ze bedenkt altijd wel een oplossing en vrolijkt je meteen op.

5. Ze is nooit saai

Jij gaat je nooit vervelen met een Leeuw als bestie. Ze laat je altijd lachen, wil altijd leuke dingen doen samen en ze is ook wel een beetje onvoorspelbaar. Zo kan ze bijvoorbeeld zo maar eens heel erg last minute bedenken om een keer samen op avontuur te gaan.

6. Ze heeft humor

Zoals we al zeiden is het nooit saai met je vriendin, want ze heeft heel erg veel humor. Ongemakkelijke momenten lost zij altijd op door een grap te maken en jullie kunnen avonden lang non-stop lachen.

7. Ze is spontaan

Ook deze eigenschap laat weer zien dat het nooit saai is met een Leeuw als BFF. Je beste vriendin is namelijk heel erg spontaan, waardoor jullie altijd nieuwe dingen meemaken en jullie vriendschap altijd spannend is.