Lifestyle

”Ik testte een week lang deze Instagram telefoon en kan niet meer zonder”

Uren door Instagram scrollen, 100 selfies maken tot de goede erbij zit en foto’s bewerken tot in detail. Komt je dit bekend voor? Dan heeft Girlscene’s Roos een telefoon getest die perfect bij jou als Instagrammer past. Benieuwd? Vandaag vertel ik (Roos) je waarom deze telefoon perfect is voor alle influencers in spé.

”Het scherm is perfect om alle foto’s tot in detail te checken”
Na het maken van foto’s voor Girlscene’s Instafeed wil ik ze graag stuk voor stuk uitgebreid terugkijken. Het liefst bekijk ik deze op een groot scherm, zodat ik iedere foto tot in detail kan checken. Gelukkig heeft de HUAWEI P smart 2019 een 6.21-inch scherm, waarop ik elk plaatje uitgebreid kan checken.

”Uren Netflixen zonder stopcontact in de buurt”
Krijg jij het benauwd als je batterij nog maar 10% heeft en er geen stopcontact meer in de buurt is? No worries. Met deze telefoon kunnen we dus tot wel achttien uur achter elkaar Netflixen zonder dat je ‘m hoeft op te laden. Nog een héél groot bonuspunt, vooral voor de Netflixers onder ons: de telefoon heeft een ‘Eye Comfort modus’, dit filtert het schadelijke, blauwe licht weg zodat je zorgeloos uren kunt bingewatchen. Yay!

Lees ook: Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken om te bezoeken

huawei p smart 2019

”Deze telefoon kiest per situatie voor jou de instellingen uit”
De HUAWEI P smart 2019 heeft niet één, niet twee, maar drie (!) camera’s. De telefoon heeft aan de achterkant namelijk een dubbele camera. Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het is juist hartstikke makkelijk. Geen gedoe met moeilijke instellingen, want deze telefoon kiest zelf per situatie de beste instellingen voor je uit. Handig! Wat ik extra leuk vind aan de telefoon is het ‘bokeh-effect’, waarmee je super makkelijk foto’s maakt met een vage achtergrond en de voorgrond scherp. Je hebt dus geen spiegelreflex meer nodig!

”Zeg hallo tegen de perfecte selfie!”
Naast de twee camera’s aan de achterkant vind ik de camera aan de voorkant natuurlijk minstens zo belangrijk. Je begrijpt dat ik op de Girlscene-redactie minstens één selfie per dag maak ;-). Ik ontdekte dus dat de ‘selfiecamera’ van deze telefoon een Selfie Artist heeft. Dit houdt in dat de telefoon zelf opmerkt wanneer jij selfies maakt en ervoor zorgt dat je selfies er gelijk mooier uitzien. Scheelt heel wat uren in het maken en bewerken van selfies, zodat ik meer tijd heb om artikelen te tikken voor jullie.

”Het design matcht bij onze outfit”
Als laatst wil ik het nog even hebben over de ‘look’ van de telefoon. Want zeg nou zelf, het oog wil natuurlijk ook wat. Wij fashionista’s halen het liefst een stijlvolle telefoon uit onze handtas. Gelukkig is de HUAWEI p smart 2019 er supertof uit door het gebogen frame en niet geheel onbelangrijk: hij ligt ook nog eens heerlijk in je hand doordat hij niet zo zwaar is. De smartphone is verkrijgbaar in twee kleuren: Midnight Black en Aurora Blue, dus geld voor een hoesje heb je mooi niet nodig.

huawei p smart 2019
De HUAWEI P smart 2019 is nu te koop voor € 249.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Huawei.

Beeld: Getty Images