News

ASOS verkoopt nu een doorzichtige broek en mensen willen het

Ben jij ook fan van online shoppen? Dan scroll jij vast en zeker net als ons regelmatig langs alle toffe items die op ASOS staan. Alleen zijn het niet alleen trendy musthaves die verschijnen op de webshop, want we zien ook vaak genoeg hele bijzondere items op ASOS. Zoals nu… ASOS verkoopt namelijk een wel heel bijzondere broek voor het festivalseizoen. 

Is jouw zoektocht naar toffe festivaloutfits en looks voor het voorjaar ook al begonnen? Wij waren weer lekker aan het speuren op ASOS en toen kwamen we een hele bijzondere fashion item tegen… ASOS verkoopt nu een doorzichtige broek en ja je ziet dus echt alles als je in de broek rondloopt. 

Doorzichtige broek
De doorzichtige broek op ASOS is van het merk Flounce London en kost omgerekend €45. De doorzichtige broek is heel erg dun, soepel en het is een high waist model. Als je voor deze broek kiest moet je dus wel rekening houden met geschoren benen en de juiste ondergoed, want je ziet echt ALLES!

doorzichtige broek ASOS

Reacties op Twitter
Natuurlijk hebben veel mensen een mening over de doorzichtige broek van ASOS en op Twitter gingen ze helemaal los. Zo schreef iemand: “Ik hou van ASOS, maar waarom zou je dit dragen?” Blijkbaar vinden sommigen het wel een echte eyecatcher, want in sommige maten is de broek al uitverkocht. Wij zijn benieuwd hoeveel meiden er dit festivalseizoen rondparaderen in deze doorzichte broek van ASOS. 

I love ASOS but why on earth would you wear that 😂😂 pic.twitter.com/w0K28Z0mxd

— Jess Burgess (@jessburgess75) 10 februari 2019

Beeld: ASOS