News

Goed nieuws: Temptation Island kan je wél vooruitkijken op Videoland!

Ben jij ook al aan het aftellen totdat Temptation Island 2019 ein-de-lijk begint? Volgende week donderdag is het zo ver en begint het nieuwe seizoen en gaan we vast en zeker heel veel drama zien. Er was eerst nog wat onduidelijkheid over het vooruitkijken van Temptation Island op Videoland, omdat er op 14 februari al meteen twee afleveringen Temptation Island worden uitgezonden op televisie. Het leek er dus even op dat we dit jaar geen Temptation Island konden vooruitkijken op Videoland, maar er is goed nieuws voor alle abonnees! 

Temptation Island vooruitkijken Videoland
Ieder seizoen konden we Temptation Island vooruitkijken via Videoland, maar het leek er even op dat we dat dit seizoen niet konden doen. Op 14 februari begint het nieuwe seizoen van Temptation Island op televisie en daar worden maar liefst twee afleveringen uitgezonden. Maar er is dus goed nieuws voor alle Videoland abonnees, want op Videoland worden er maar liefst drie(!) afleveringen van Temptation Island geplaatst op 14 februari. Dat wordt dus Temptation Island vooruitkijken via Videoland, want ook dit kan gewoon weer dit jaar. Scoor dus snel een abonnement op Videoland en ga Temptation Island vooruitkijken dit jaar. 

Temptation Island vooruitkijken

Temptation Island 2019
Kan jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Temptation Island 2019? Vorige week werden de vier koppels bekend gemaakt en we weten ook al welke boys en girls gaan proberen om de stelletjes te verleiden tijdens Temptation Island 2019. Op Valentijnsdag begint de drama, dus plan een date night met je vriendinnen want Temptation Island 2019 wil je niet missen! 

Bekijk hieronder de Temptation Island 2019 teaser. 

 

Beeld: Facebook,Temptation Island