Astrologie

7 redenen waarom een Waterman de allerbeste vriendin

waterman-vriendin

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is je BFF een Waterman? Lucky you, want de eigenschappen van een Waterman zijn superfijn en dat betekent dat je een super bestie hebt. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Waterman en check natuurlijk ook meteen of je vriendin een Waterman is.

1. Ze zijn super grappig

Een Waterman heeft echt gevoel voor humor. Grote kans dat je dus non-stop in de lach schiet als je bestie dit sterrenbeeld heeft, want haar grappen zijn heel erg funny. Alleen niet iedereen vindt de grapjes van je best friend echt zo leuk, dus wel oppassen samen! Zeker als jullie in een klaslokaal zitten, moet je wel uitkijken voor die strenge Wiskunde-docent… Trouble! 

2. Het is nooit saai met een Waterman 

Je verveelt je geen moment met een Waterman als je BFF. Ze zijn lekker spontaan en soms zelfs een tikkeltje gek. Het maakt niet uit wat er op jullie planning staat, je Waterman-bestie is altijd in voor fun! Verveel jij je? Dan bel je natuurlijk meteen je vriendin op, want zij weet wel raad.

3. Ze houden van reizen

Lucky you als je beste vriendin een Waterman is, want ze houdt namelijk heel erg van reizen. Gegarandeerd staan er genoeg vriendinnentripjes naar toffe steden op de planning voor jullie. Inspiratie nodig? Deze citytrips in Europa hebben jullie vast en zeker nog niet gedaan.

4. De Waterman is kieskeurig

De Waterman is super kieskeurig als het gaat over vriendschappen. Ze hebben maar een paar hele goede vrienden en daar staan ze altijd voor klaar. Een goede vriendin die meteen naar je toekomt als jij je een beetje down voelt is natuurlijk fantastisch.

5. Ze zijn perfect voor filmtips

Heb je alle Netflix-series en films al gezien of ben je op zoek naar een leuk boek om te lezen? Vraag je Waterman-bestie dan om advies, want zij is altijd op de hoogte en weet precies welke Netflix-serie je zeker op je lijstje moet zetten of welk boek je zeker van haar moet lenen. Handig!

6. Ze praten altijd heel veel

Pak er een kop thee bij en jullie favo snack en jullie kunnen uren kletsen over van alles en nog wat. Je bestie zal vooral non-stop aan het woord zijn als ze het over een onderwerp gaat dat ze heel erg belangrijk vindt.

7. Ze houden van muziek

Samen gaan jullie langs alle leuke feestjes en concerten, want de Waterman houdt heel erg van muziek. Ook voor advies over de nieuwste en leukste tracks moet je dus zeker bij de Waterman zijn en je vriendin is altijd in voor een jamsessie.