News

Oh la la: dit zijn de verleiders van Temptation Island 2019

Nadat de dames zijn onthuld, die het hoofd van alle mannen op het eiland op hol moeten brengen tijdens Temptation Island 2019, zijn nu de mannen aan de beurt. Benieuwd welke mannen het de vrouwen moeilijk gaan maken op het eiland? Lees dan snel verder. Wij verklappen je vast: er zitten een paar hotties tussen.

Danicio (21) is een ‘echte womanizer’ en houdt van aandacht. Hij is een echt feestbeest na de nodige drankjes, dus wij zijn benieuwd wat hij tijdens Temptation Island voor ons in petto heeft.

Gaetan (25) is model. Zijn roots liggen in Congo en beschrijft zichzel als een echte Congolese man: humor, karaktervol, ijdel, sociaal en een passionele danser.

Giorgio (23) probeert op het eiland de meiden te veroveren met zijn gespierde lichaam. Hij zetg met dit lijf alle vrouwen te kunnen overtuigen. Wij zijn benieuwd ;-).

Jaimy (21) komt uit Amsterdam en beschrijft zichzelf als een jongen met manieren die toch helemaal los kan gaan. Dat is nog maar even afwachten natuurlijk…

Jietse (21) is nu al onze favoriet. Hij is ondernemer, geen zwaar feestbeest, maar houdt er eerder van om thuis te koken met een drankje erbij. That’s how we like it.

Maxime (24) weet wel hoe je een feestje viert, hij is namelijk opgegroeid in het uitbundige feestleven van Dubai. Door zijn charmante Britse accent valt hij erg in de smaak bij vrouwen.

Ricardo (23) is een man met een missie, hij wil alle koppels als vrijgezel naar huis te laten gaan.

Timone (26) hangt graag met zijn tweelingbroer in de clubs en winden alle meiden om hun vingers met hun badboylook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationisland) op