News

Dit zijn ze: de verleidsters van Temptation Island 2019

Na lang speuren en speculeren is het dan eindelijk bekend: dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2019. Benieuwd welke dames het de mannen moeilijk gaan maken op het eiland? Lees dan snel verder.

De verleidsters
14 februari staat al weken rood omcirkeld in onze agenda, want dan begint het nieuwe seizoen TT. Vier koppels gaan de ultieme relatietest aan. De koppels reizen wederom af naar het exotische Thailand samen en er ligt weer verleiding op de loer. Wie er voor verleiding gaan zorgen in de villa? Dat zijn deze vrijgezelle dames:  Lizzy, Tisha, Kimberly, Emma, Naomi, Armanda, Ayleen en Demi. Bekijk hieronder het filmpje met alle vrijgezellen en scroll door voor foto’s van de meiden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationisland) op

verleidsters temptation island 2019


Armanda (22)

De blonde Armanda uit Zwolle tijdens Temptation laten zien dat alle mannen te verleiden zijn.


Ayleen (18)

Ayleen is achttien(!) en gelijk de jongste verleidster. Ze is student en komt uit Oldenzaal. Naast studeren werkt ze als gogo-danseres. Dat komt ongetwijfeld van pas op het eiland ;-).


Tisha (23)

Tisha is als model, zangeres en danseres. Tisha is voor de Belgische lezeressen onder ons waarschijnlijk geen onbekende: in 2014 deed ze namelijk mee aan het Eurosong.


Demi (23)

De Nederlandse Demi is dol op onbereikbare mannen en kon in Thailand haar slag slaan. Temptation Island is voor haar de ultieme uitdaging…


Emma (21)

Emma uit Brugge  is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes en mag dit laten zien op het eiland.


Kimberly (21)

Kimberly was van plan om als koppel deel te nemen aan het programma. Helaas kwam de relatie al eerder tot een einde en gaf ze zich op als verleidster.


Lizzy (21)

Lizzy uit Ertvelde werkt als barvrouw in Saint Tropez. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen volgens de zender Vijf.


Naomi (19)

Naomi komt uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is helemaal haar gebied.

Wanneer op tv?
Je favoriete programma is vanaf 14 februari elke donderdag te zien op RTL5 om 20:30.

Bron: Vijf.be