News

Verleidster Emma: ‘Ik heb gejankt om naar huis te mogen tijdens Temptation Island 2019′

We zitten al bijna weer halverwege Temptation Island 2019. Lizzy heeft haar zinnen gezet op Roger, Ayleen gaat voor Heikki, Amanda probeert het bij Morgan en Demi is vaak in de buurt bij Sidney. Toch hebben we nog niet alle verleidsters al in actie gezien, waaronder Emma. Zij doet nu in de Belgische media een boekje open over haar deelname en vertelt dat het voor niet elke dag ‘feest’ op het eiland was.

Emma huilde tijdens Temptation Island 2019
Sommige verleiders zijn constant in beelden en andere meiden worden minder vaak gefilmd. Zo kwam ook de 21-jarige Emma weinig in beeld en was ze laatst voor het eerst langere tijd in beeld. Temptation-fans hadden haar nog niet eerder opgemerkt en vroegen zich daarom massaal af wie Emma was. Erg frustrerend volgens Emma en ze vertelt nu hoe dit zit: “De verklaring voor mijn ‘afwezigheid’ is simpel. Bij de start van Temptation had ik het bijzonder zwaar. Ik heb letterlijk gejankt om naar huis te mogen. Ik werk in de horeca en ben het gewend om constant onder de mensen te zijn. Daar in Thailand, zo zonder iemand uit mijn vertrouwde omgeving, had ik het erg lastig”

Verleidsters onder elkaar op Temptation Island 2019
Daarnaast vertelt Emma dat het ook niet altijd feest was op het eiland. Ze vertelt dat het niet altijd feest was op het eiland, zeker niet met de meiden onder elkaar. ”Vrouwen onder elkaar… je kent dat, dat is niet helemaal mijn ding” geeft Emma toe. “We waren allemaal erg verschillende types en de ergernissen kwamen heel snel aan de oppervlakte. En dan de mannen, tja… Ik heb ze niet zelf mogen kiezen, hé.”

Must reads 👀