News

Viktor Verhulst presenteert Nederlandse Love Island 2019

Dat er een Nederlands-Vlaamse versie op het populaire programma Love Island 2019 komt is je vast niet ontgaan. En vandaag is dan ook het nieuws naar buiten gebracht dat niemand minder dan Viktor Verhulst, zoon van Gert Verhulst (bekend van Samson en Gert), het programma gaat presenteren. Wij snappen dat hij nog niet zo bekend is, dus wij zijn in zijn archief gedoken en hebben wat beeldmateriaal onder elkaar gezet. OEH LALA, SEXY VLA!

Love Island 2019
De Britse datingshow Love Island 2019 is al een tijdje razend populair, dus niet zo vreemd dat het format nu ook aan de Belgische zender SBS is verkocht. Vandaag kwam naar buiten dat niemand minder dan de Vlaamse Viktor Verhulst het programma gaat presenteren. “Ik was enorm verrast, maar tegelijk ook gecharmeerd dat ze aan mij dachten”, vertelt de 24-jarige Verhulst aan Het Laatste Nieuws. “Zelf ben ik al verslaafd aan het origineel.”

Wie zijn wederhelft op televisie gaat worden is nog niet bekend, wel gaan de geruchten dat het presentatieduo van Love Island 2019 aangevuld wordt met een Nederlandse presentator. De opnames beginnen in ieder geval binnenkort al en goed nieuws: je kunt je nog steeds opgeven om één van die felbegeerde vrijgezellen te worden. De Nederlands-Vlaamse editie van Love Island 2019 is vanaf deze zomer bij RTL 5 en Videoland te zien. Tot die tijd kun je je alvast prima vermaken met Viktor’s Instagramaccount

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Viktor heeft nu zelf ook de liefde gevonden. Benieuwd wie het is? Check het hier!