Lifestyle

11 herkenbare gedachtes als je reist met de trein

Met de trein reizen, natuurlijk is het handig dat je je snel kunt verplaatsen. Maar wat een frustraties kun je hebben tijdens je treinreis. Als je regelmatig in de trein zit dan herken je de onderstaande (frustrerende) gedachtes meteen! 

1. Je herkent het meteen, de knipperende letters op het bord die aangeven dat je trein vertraging heeft. Noooo, not again! Het lijkt erop dat altijd als jij (een keer) met de trein reist er vertraging is of dat jouw trein zelfs helemaal niet rijdt. 

2. Etende mensen in de trein. Ughl! Vooral de mensen die met een patatje van Smullers de trein instappen (terwijl jij hangry bent) en dat schaamteloos naar binnen werken. De geur die er  dan van af komt, blehg! 

3. De temperatuur daalt een keer flink en er rijden gelijk minder treinen. Pff het is ook ieder jaar hetzelfde!

4. De geur van nagellak in de trein. Come on, gaat iemand serieus om 9 uur ‘s ochtends haar nagels lakken? Die nagellakgeur kan nergens heen dus de reis van je reis is een kwelling. 

via GIPHY
5. Smakkende mensen in de trein en jij kunt je op dat moment nergens anders meer op focussen. Move over please! 

6. Mensen die in een stiltecoupé luid en duidelijk een gesprek aan het voeren zijn of een belletje plegen. Dat mag overal, maar niet hier. Kuch, kuch!

7. Moet je heel nodig naar de wc? Je waagt nog liever een blaasontsteking dan gebruik te maken van de wc in de trein. Iehl! 

8. Mensen die naast je komen zitten en waarbij je je binnen no time afvraagt wanneer het de laatste keer was dat diegene een douche heeft genomen. Adem in en hopen dat deze treinreis snel voorbij gaat.  

9. Twee mensen die veel te hard een gesprek voeren en details bespreken die jij echt niet hoeft te horen. Je besluit al snel om Ronnie Flex op de maximale volumestand te zetten.

10. Je hebt je make-up tasje bij je, want je make-up doen zorgt voor tien minuten extra slaap. Nu twijfel je om je make-up te doen terwijl een volle trein je aan het aanstaren is… 

11. Mensen die ongegeneerd hun tas op de stoel naast hun laten staan terwijl de trein overvol is. Waarom? Het is algemeen bekend dat iedereen wilt zitten, dus bied gewoon die plek aan!