News

Famke Louise en Ronnie Flex maken samen kerstnummer en verklappen hierin relatiestatus

Famke Louise en Ronnie Flex zijn de afgelopen tijd vaak samen gespot. Hebben de twee nou een relatie of niet? De twee blijven er heel geheimzinnig over doen. Maar binnenkort krijgen we eindelijk antwoord op deze vraag. Ze onthullen blijkbaar in het kerstnummer dat ze samen uitbrengen of ze zo vaak bij elkaar waren om het kerstnummer te maken of dat er meer is…

Kerstnummer
Ben jij wel een beetje klaar met ”All I Want For Christmas Is Youuuuu….”? No problemo, binnenkort wordt er namelijk een nieuw kerstnummer uitgebracht door niemand minder dan onze Famke Louise en Ronnie Flex. Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar het nummer en de bijbehorende videoclip, maar vragen ons stiekem ook af of dit de reden was dat de twee zoveel tijd samen doorbrachten of dat er meer is… Al maanden houden Famke Louise en Ronnie Flex ons bezig. Hebben ze nou een relatie of niet? Gelukkig krijgen we daar binnenkort antwoord op.

Onthulling relatiestatus
Gisteren vertelde Ali B, de manager van Famke Louise, aan RTL Boulevard dat ze druk bezig zijn met het monteren van de videoclip. Maar hoe zit het nu tussen de twee? Ali vertelt dat dit in de nieuwe videoclip dan eindelijk duidelijk wordt. Krijgen we dan binnenkort antwoord op onze vragen? “Heel veel mensen hebben vragen over wat de situatie daar is… De clip zal alles uitleggen!”  Hij verklapte dat het een ”heel mooi einde wordt”. Well, zegt dat misschien al genoeg? 

Beniewd naar het kerstnummer van Famke Louise en Ronnie Flex? Nog heel even geduld, want hij komt eraan. Luister hieronder alvast een stukje van het nummer.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress