News

Noooo: De Kardashians hebben dit jaar geen kerstkaart en dit is waarom

De kerstperiode kent heel veel tradities. Cadeautjes onder de boom uitpakken, kerstliedjes luisteren en natuurlijk de welbekende Kardashian Christmas card. Ieder jaar poseren de Kardashians en de Jenners weer in de mooiste party looks voor hun kerstkaart, maar dit jaar gaat er geen kaart komen als het aan Kim K. ligt en dit is waarom. 

De Kardashians en de Jenners staan bekend om hun bizarre, maar stiekem toch wel geweldige kerstkaarten ieder jaar. Het is niet alleen een kersttraditie voor de Kardashians, maar ook wel een beetje voor ons. Zat je nu ook al met smacht te wachten op een nieuwe kerstkaart van de Kardashians en de Jenners? Dan hebben we slecht nieuws voor je, want er gaat geen kerstfoto komen van Kim Kardashian en haar family… 

Kardashian kerstkaart
Vorig jaar was het een groot drama om de kerstkaart met alle Kardashians en Jenners te maken, waardoor Kylie Jenner er gewoon niet op stond… En volgens fans heeft deze kerstdrama voor de ruzie tussen Kim en Kourtney Kardashian gezorgd. Het gevolg: er komt dit jaar geen Kardashian/Jenner Christmas card. Nooooo! Kim Kardashian liet weten dat de familie na al het drama geen zin meer hadden in een nieuwe kerstkaart en daardoor zijn ze de famous kerstkaart dit jaar een beetje vergeten. Geen kerstkaart dus dit jaar, maar daarom zetten we de leukste Kardashian/Jenner-kerstkaarten voor je op een rij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kardashian Christmas Card 2017 (@kardashianchristmascard) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kardashian Jenner Grandkids (@kardashianjennergrandkids) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door kimkardashian4eva (@kimkardashian4eva_) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 👗Kardashian and Jenner 👗 (@kardashjenner) op

Bron: eonline.com | Beeld: BrunoPress