Films & Series

Dit is waarom je Legacies (de spin-off van The Vampire Diaries) moet zien

Heb je alle seizoenen van The Vampire Diaries tig keer gezien en ben je vervolgens ook verder gegaan met de spin-off The Originals? Dan wil je deze derde spin-off van The Vampire Diaries ook zeker op je lijstje zetten om te kijken. De nieuwe serie Legacies is misschien zonder de Salvatore boys, maar is alsnog een must-see en dit is waarom.

Serie Legacies 
De spin-off van The Vampire Diaries gaat over de dochter van Klaus en Hayley, Hope Mikaelson. Ze is een heks, vampier én weerwolf in één. Hope gaat naar The Salvatore School for the Young and Gifted, die is opgezet door Stefan en Damon Salvatore. Hier leren jongeren hoe ze moeten leven als heks, weerwolf of vampier. Check de trailer hieronder en lees daarna waarom je deze serie absoluut aan je watchlist moet toevoegen.

Watch on YouTube

♥ De super naturals zijn weer terug! Alleen al als je groot fan was van de vorige series, wil je Legacies sowieso kijken. Verwacht weer heel veel vampiers, weerwolven en heksen in deze serie. 

♥ Er komen bekende gezichten voorbij. Jammer genoeg geen Salvatores, maar Alaric Saltzman heeft bijvoorbeeld een belangrijke rol in Legacies als directeur van The Salvatore School for the Young and Gifted. Ook de moeder van Hope, Hayley komt voorbij in de spin-off. Enne, het schijnt dat Elena’s little brother Jeremy Gilbert in de derde aflevering te zien is. YAS! 

♥ Er zitten heel veel nieuwe hotties in de spin-off van The Vampire Diaries. De knappe weerwolf Rafael (Peyton Alex Smith) en de vampier Landon (Aria Shahghasemi) bijvoorbeeld *heart eyes*. 

♥ Er gaan weer heel veel toffe dingen gebeuren in Mystic Falls. Er is bijvoorbeeld concurrentie tussen The Salvatore School for the Young and Gifted en Mystic Falls High. Alleen moeten de vampiers, weerwolven en heksen zich zien te beheersen, want anders komt het uit dat ze bijzondere krachten hebben. Enne, dat gaat natuurlijk mis… 

♥ Seizoen één heeft maar liefst 22 afleveringen, dus genoeg The Vampire Diaries vibes op je beeldscherm. Jammer genoeg is het nog niet bekend of de serie snel op Netflix staat, maar de kans is groot. De serie is namelijk net als Riverdale van The CW en daar heeft Netflix een goede deal mee voor veel series. Fingers crossed dus. 

Bron: tvguide.com, Netflix-nederland.nl | Beeld: Gettyimages