News

Kim Kardashian biecht op dat ze drugs heeft gebruikt tijdens haar bruiloft

Het is alweer een tijdje geleden dat Kim Kardashian trouwde met Damon Thomas. In de aflevering van Keeping Up With The Kardashians die zondag werd uitgezonden in de VS, deed ze wel een erg bijzondere onthulling. Toen ze in het huwelijksbootje stapte met mr. Thomas had ze namelijk pillen gebruikt. Say what? En nee, we hebben het hier niet over een aspirine…

Kim Kardashian gebruikte XTC tijdens bruiloft
In 2000 stapte Kim Kardashian in het huwelijksbootje met Damon Thomas. Dat was allemaal erg sprookjesachtig, of toch niet helemaal? Tijdens de aflevering van Keeping Up With The Kardashians van gisteren vertelde de realityster dat ze pillen had gebruikt tijdens haar bruiloft. Dat was niet de laatste keer, want ze onthulde ook nog dat ze tijdens haar sekstape met Ray J onder invloed was van XTC. “Absoluut, dat weet iedereen. Je ziet de hele tijd mijn kaken trillen.” Dat vertelde ze doodleuk tijdens de uitzending aan ex-zwager Scott Disick en Kendall Jenner.

View post on Instagram
 

Geen drugs meer voor Kim Kardashian
De drugs waren haar niet helemaal goed bevallen, want na deze keren is ze er vanaf gebleven. “Ik nam één keer xtc en ik trouwde. Ik deed het nog een keer en ik maakte een sekstape. Er gebeurde alleen maar nare dingen.” Kim Kardashian vertelt nog dat ze een wilde periode heeft gehad in haar latere tienerjaren. Zo is ze nu niet meer, maar ze houdt nog steeds van feestjes. 

Beeld: BrunoPress | Bron: Shownieuws

Must reads 👀