Films & Series

Deze series moet je bingewatchen deze winter

Hoe kouder het wordt buiten, hoe fijner het is om lekker op de bank te kruipen onder een deken en lekker je favoriete serie te kijken. Het perfecte plan om de koude winter door te komen. Heb je Riverdale, Dynasty, Elite en vele andere series al wel gezien en ben je toe aan iets nieuws? Girlscene to the rescue, want we hebben hier genoeg tips voor je, zodat jij lekker onder een dekentje series kan bingewatchen deze winter. 

All Night
In de serie ‘All Night’ komen allemaal scholieren voor de laatste keer samen op hun middelbare school voor Grad Night. Twaalf uur lang mag niemand de school verlaten tijdens dit laatste feest, dus de perfecte plek om dromen waar te maken en te partyen. Maarre, er gaat natuurlijk wel eens wat mis… Seizoen één van All Night staat op Videoland! 

Prison Break
Wel een oudje, maar Prison Break seizoen vijf staat nu ook op Netflix en dus is het weer tijd om alle vijf seizoenen te bingewatchen. Zeker doen, want Prison Break seizoen zes is namelijk in de maak. Dan wil je natuurlijk wel (weer) alle seizoenen hebben gezien. 

Younger
Younger gaat over Liza, een 40-jarige net gescheiden moeder. Ze probeert na al die jaren weer werk te vinden, maar nergens wordt ze meer aangenomen door haar leeftijd. Totdat haar beste vriendin met het idee komt om als 26-jarige door het leven te gaan. En tja, ze wordt inderdaad meteen aangenomen. Maar dan moet ze wel tegen ie-der-een liegen over haar leeftijd. Kortom: het is hilarisch! Enne, Hilary Duff heeft ook een grote rol in de serie. 

The Innocents
Tieners June en Harry besluiten om weg te lopen, maar tijdens hun avontuur komen ze erachter dat June mysterieuze krachten blijkt te hebben. En dit zorgt voor heel veel gevaarlijke momenten voor June en Harry… Klinkt spannend! 

Legacies
Voor de fans van The Vampire Diaries en The Originals, deze nieuwe spin-off moet je zien. Legacies gaat over de dochter van Klaus en Hayley, Hope Mikaelson. Ze gaat naar The Salvatore School for the Young and Gifted, die is opgezet door Stefan en Damon *heart eyes*. Samen met de dochters van Alaric, Lizzie en Josie en andere heksen, weerwolven en vampiers leren ze om helden te worden net als de voorgangers. 

Atypical
Sam heeft autisme en wil graag een vriendin. Hij gaat daarom op zoek naar datingtips en probeert ze ook uit. Zijn iets te beschermende moeder is daar iets minder blij mee, maar moet toch zien los te laten. Seizoen twee van Atypical staat nu ook op Netflix en is echt een aanrader! 

The Hook Up Plan
Een heerlijke Franse Netflix-serie voor alle single ladies. The Hook Up Plan gaat over vrijgezel Elsa, die lichtelijk depressief wordt van haar mislukte liefdesleven. Maar dan ontmoet ze ineens de knappe Jules en wordt ze helemaal verliefd op hem. Klein probleempje: Jules is een gigolo en haar vriendinnen hebben hem ingehuurd. Trouble! Hoe zou dit nou aflopen… 

La Forêt 
Nog een Franse serie die je zeker wilt bingewatchen als je van spannende series houdt: La Forêt. De serie speelt zich af in een dorpje in de Franse Ardennen. De zestienjarige Jennifer verdwijnt en ook al belt haar lerares de politie, haar vriendinnen Océane en Maya denken dat ze wel weer terugkomt. Maar dan verdwijnen ook zij en de politie ontdekt steeds meer rare dingen. Wie of wat zal er achter de verdwijning van de girls zitten? Deze serie is alleen voor de echte dare devils! 

Beeld: iStock