News

Deze Temptation-verleidster is binnenkort te zien in Ex On The Beach

Gisteravond zaten we aan de buis gekluisterd bij de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Het was een aflevering vol drama én met een verrassing. We hebben iemand gespot die jullie vast en zeker kennen. Deze Temptation-verleidster doet namelijk mee met Ex On The Beach en lees hier wie het is. 

Gisteren was op MTV een gloednieuwe aflevering te zien van Ex On The Beach: Double Dutch. Het was weer puur genieten en als kers op de taart deed er ook nog een bekende mee. Als je Temptation Island hebt gevolgd, dan ken je haar vast en zeker. Niemand minder dan verleidster Yasmine schittert nu ook in Ex On The Beach. Ze is kort te zien in een shot dat ze intiem is met een jongen. Oehh, zal het een smeuïg seizoen worden? 

Weet je nog? Deze verleidster had het tijdens Temptation Island wel erg gezellig met de Vlaamse Kevin. We gaan het zien wat voor spannende dingen Yasmine gaat doen tijdens dit seizoen van Ex On The Beach. Het is elke zondagavond om 22:00 uur te zijn bij MTV. 

View post on Instagram
 

Beeld: BrunoPress | Bron: RTL Boulevard

Must reads 👀