News

Betekent dit dat er oud-kandidaten meedoen aan Wie Is De Mol? 2019?

Het is weer de tijd van het jaar: alle Molloten zijn druk bezig met uitzoeken wie er nou meedoet aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? Enne, de eerste hints zijn al naar buiten gebracht door het officiële Instagram-account van Wie Is De Mol?. Speurneuzen denken te weten wie de eerste deelnemer is van WIDM 2019, maar denken ook dat er oud-kandidaten meedoen aan het programma. Lees snel verder! 

Wie Is De Mol 2019
Begin januari begint WIDM weer en dan zitten we allemaal weer in die tunnelvisie. Ondanks dat het programma pas over een paar maanden begint, zijn de Molloten alweer op zoek naar alle WIDM-kandidaten van 2019. Vanmiddag plaatste het officiële Instagram-account van WIDM een video met de tekst ‘Oefening baart kunst’. Bedoelen ze hiermee dat oud-kandidaten terugkomen in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. Heel veel Molloten denken van wel en stiekem hopen wij het ook!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

WIDM kandidaten
Ieder jaar zijn de Molloten weer druk bezig om erachter te komen welke BN’ers er meedoen aan WIDM. Gisteren werd er een video geplaatst op het Instagram-account van WIDM met de tekst ‘Bijna’ en volgens de speurneuzen is dit een hint over één van de deelnemers. Als je de letters op een andere volgorde zet krijg je namelijk Najib. Betekent dit dat cabaretier Najib Amhali meedoet aan WIDM? Niets is wat het lijkt ;-). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Beeld: Wie Is De Mol?