News

Eindelijk: De eerste MAC Cosmetics adventskalender komt eraan

Het lijkt er dit jaar wel op dat ieder merk een eigen adventskalender uitbrengt rond kerst. Logisch, want het is voor ons natuurlijk superleuk om in de decembermaand allemaal cadeautjes uit te pakken. Ben je een echte beauty lover en zat je al jaren te wachten op een adventskalender van MAC Cosmetics? Dan is dit je lucky year, want MAC Cosmetics speelt dit jaar als kerstman en brengt een adventskalender uit. YAS! Lees hieronder alle details over deze geweldige adventskalender. 

MAC Cosmetics adventskalender
Gisteren lieten we al weten dat er naast heel veel andere toffe adventskalenders ook een Harry Potter adventskalender komt dit jaar. En vandaag gaan alle beauty addicts helemaal uit hun dak, want je favo merk MAC Cosmetics kon natuurlijk niet meer achterblijven. Yes: er komt eindelijk een adventskalender met al je favoriete producten van MAC Cosmetics. De adventskalender van het make-upmerk heet ‘Shiny Pretty Things’ en gaat ook echt shinen onder je kerstboom, want de verpakking is ge-wel-dig. 

MAC Cosmetics adventskalender

Producten MAC Cosmetics adventskalender
‘Shiny Pretty Things’ is heaven voor alle beautyliefhebbers. Natuurlijk heeft deze adventskalender van MAC Cosmetics ook 24 vakjes (duh!) en achter ieder vakje zit een fullsize product van het beautymerk of een mini. Hint: een klassieker zoals de Velvet Teddy lipstick zit ook ergens achter verstopt. 

MAC Cosmetics adventskalender verkrijgbaar
Deze week is de MAC Cosmetics adventskalender al te koop in het Verenigd Koninkrijk voor £125 (best een goede prijs, aangezien MAC-producten best prijzig zijn), maar jammer genoeg is het nog onduidelijk of ze hem ook verkopen in ons landje. Fingers crossed en anders moeten we maar snel een tripje plannen naar de UK. 

Bron: Pretty52 | Beeld: Unsplash, MAC Cosmetics

 

Lees ook: Treatwell kortingscode: ontvang €5 korting op je behandeling