News

Heftig: Er is een video gelekt van de vechtpartij tussen Temptation-sterren Alex en Niels

Als je Temptation Island hebt gevolgd is het je vast niet ontgaan dat Niels en verleider Alex geen beste vrienden waren op het eiland. Hoewel het al een flinke tijd geleden is dat Alex Niels’ vriendin Rosanna heeft verleid, ligt het nog steeds erg gevoelig… Zo brak er afgelopen week al een relletje uit op Instagram tussen de twee Temptation-sterren en is er nu een video opgedoken waarin ze letterlijk met elkaar op de vuist gaan. Bekijk hier de beelden.

Vechtpartij Niels en Alex
Dan Temptation-sterren Alex en Niels het niet goed met elkaar konden vinden was sinds de eerste uitzending waarin de twee deelnamen aan het programma al wel duidelijk. In Tempation Island was de spanning duidelijk voelbaar tussen de ‘krachtpatsers’ en steeg het testosterongehalte naar een nieuw level tijdens de eerste ontmoeting tussen de twee boys tijdens Temptation Island. Hoewel de twee duidelijk geen vrienden werden, bleef het wel bij uitdagen. Tot nu. Afgelopen weekend brak er al een relletje los via Instagram, maar het blijkt dat de twee ook in real life met elkaar op de vuist zijn gegaan. Bekijk hieronder de (heftige!) beelden waarop de twee vechtend zijn vast gelegd.

Pas op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

 

Op de video is te zien dat Alex (en een vriend) Niels uitdagen, waarna de vriend van Alex de eerste tik uitdeelt aan Niels. Niels laat dit natuurlijk gebeuren, waarna de vechtpartij steeds heftiger wordt. Hoewel uit de video niet duidelijk wodt hoe de vechtpartij afloopt, plaatste Rosanna deze heftige foto van Alex op haar Instagram-story… Deze ruzie is duidelijk zwaar uit de hand gelopen.