News

Wait, what? Famke Louise bevestigt relatie

Al maanden wordt er gespeculeerd over het liefdesleven van Famke Louise. Een paar maanden geleden werd ze intiem met de zanger gezien en toch waren ze ‘alleen vrienden’. Een week geleden werden de twee volgens een ooggetuige zelfs zoenend gespot en ging het internet weer los. Famke Louise geeft nu zelf het verlossende antwoord en vertelt in een interview hoe het met haar relatiestatus zit.

Liefdesleven van Famke Louise
Omdat Famke Louise en Ronnie Flex regelmatig samen werden gespot. steeds vaker samen foto’s plaatsten én vorige week zelfs zoenend waren gespot leek het ons: dikke vette relatie. Toch hebben ze het beide nooit officieel uitgesproken en bleven fans achter met honderd vragen. Gelukkig doet Famke Louise nu eindelijk een boekje op en over haar liefdesleven en vertelt openhartig in een interview met Grazia of ze nou nog steeds single is…

Famke Louise bevestigt relatie
Famke Louise geeft meestal vage antwoorden of houdt haar lippen stijf op elkaar, maar in dit interview onthulde Famke Louise (eindelijk) haar status. “Of ik iemand anders heb? Dat kan. Als mijn volgers een beetje slim zijn, kunnen ze wel bedenken over wie ik het heb. En anders blijkt dat wel uit mijn documentaire.” Daaraan voegde ze nog toe dat ze hem het liefst uit de schijnwerpers houdt, omdat ze geen in heeft in mensen die stoken. Ehm, oké?

Vrienden
Het is dus duidelijk dat Famke Louise niet langer als single woman door het leven gaat, maar over wie dit gaat is nog niet duidelijk. Wellicht hebben de echte fans al door over wie het gaat. Heb jij een idee? Wel geeft ze aan dat het niet om Ronnie Flex gaat. ”Hoe het tussen ons zit? Gewoon normaal. We zijn vrienden.” 

Beeld: Brunopress | Bron: Grazia

Must reads 👀