News

OMG: Famke Louise en Ronnie Flex zijn zoenend gespot

Famke Louise en Ronnie Flex blijven ons maar bezighouden… Zijn ze nou wel of geen koppel? Hoewel het al een tijdje stil is rond de twee artiesten, zijn de twee tijdens de 3FM Awards kussend gespot. Is het dan eindelijk officieel?

Ronnie Flex en Famke Louise zoendend gespot
Zo’n drie maanden geleden begonnen de geruchten al: ‘Zijn Famke Louise en Ronnie Flex een setje?’ De twee werden meerdere malen intiem gespot en dit riep natuurlijk gelijk vragen op bij fans. Toch hielden de twee beide de lippen stijf op elkaar en bleef het een groot mysterie. Tot nu… 

Relatie
De twee zijn namelijk zoenend gespot op de afterparty van de 3FM Awards en 3FM dj Frank van der Lende was ooggetuige. Hij liet er dan ook geen gras over groeien en belde Famke Louise live in de radio-uitzending om haar te hiermee te confronteren. ‘Hebben jullie verkering?’ vroeg de dj aan Famke, waarop de zangeres antwoordde: “Ik ga er denk ik gewoon even niets over wil zeggen. Ik denk dat wat jij net al hebt gezegd al genoeg zegt”, aldus Famke. Well well, dit zegt inderdaad genoeg ;-).

View post on Twitter

Bron: rtlboulevard | Beeld: Brunopress

Must reads 👀