Celebs

Zo gaat het met het liefdesleven van de PLL-sterren

Ondanks dat Pretty Little Liars is afgelopen, binge watchen we de serie maar al te graag. Terwijl we heel goed op de hoogte zijn van alle relaties on screen, zijn we iets minder op de hoogte van de privélevens. Girlscene deed onderzoek en wat blijkt? Er is veel gebeurd sinds de dames Rosewood verlieten. Van relaties met collega’s tot huwelijken. Nieuwsgierig? Lees snel verder…

Ashley Benson
Hanna en Caleb waren meer dan perfect. Er gingen geruchten rond dat de twee ook in het echt een stel waren. Helaas bleek dat niet waar te zijn (forever #teamhaleb). De twee zijn wel goede vrienden. Ashley ging een tijd uit met producer Ryan Good, van 2011 tot 2015. In 2014 verklaarde Ashley aan Cosmo: “Ryan is one of the strongest people I’ve met, so grounded and such a positive influence on people. We took a break because it was so hard. I work 20 hour days, so I’m always gone. So a lot of your relationship is on the phone and iChatting and trying to catch up.” Tegenwoordig wordt Ashley Benson steeds vaker gezien met model Cara Delevigne. Alles lijkt erop dat ze een setje zijn. De twee werden zoenend gespot in augustus en Ashley draagt een ketting met de letter ‘C’. 

View post on Instagram
 

Janel Parrish
Jawel, evil Mona is getrouwd. Begin september gaf zij het ja-woord aan haar hubby Chris Long. Op Hawaii wel te verstaan. Chris deed Janel een aanzoek in oktober 2017. Ze waren toen net een jaar samen. De foto’s liegen er niet om, de newly weds zijn stapelverliefd. PLL-schrijver I. Marlene King en Brendan Robinson (Lucas) waren aanwezig op de bruiloft.

View post on Instagram
 

Lucy Hale
Helaas, ook Ezria is geen setje in het echte leven. Lucy was een tijd samen met Anthony Kalabretta, een muzikant. Halverwege 2017 ging het koppel uit elkaar. Tegenwoordig date Lucy met Riley Smith, met wie zij samen speelt in de serie Life Sentence.

View post on Instagram
 

Troian Bellisario
Het is huisje, boompje, beestje voor de 32-jarige Troian. In december 2017 trouwde zij met haar grote liefde en Suits-acteur Patrick J. Adam, oftewel Mike Ross ;-). De twee ontmoette elkaar in 2009 en daten sinds 2011. In 2014 vroeg Patrick haar ten huwelijk. Begin oktober verwelkomden zij een dochtertje. Leuk feitje: Troian heeft een klein gastrolletje in Suits mogen spelen en Patrick weer in Pretty Little Liars. Cute!

View post on Instagram
 

Shay Mitchell
Hoe het precies zit met het liefdesleven van de knappe Shay Mitchell is onbekend. Er gaan al een tijd geruchten rond dat Shay een relatie heeft met presentator en muziekjournalist Matte Babel. In Februari 2017 werden ze samen gespot in een New Yorks’ restaurant, maar vooralsnog houden de twee de lippen stijf op elkaar…

View post on Instagram
 

Sasha Pieterse
Ook de 22-jarige Sasha is inmiddels getrouwd. Sasha is al jaren samen met haar (inmiddels) man, Hudson Sheaffer. Hudson is een busy man. Hij is namelijk acteur, stuntman en productieassistent. De twee gaven elkaar in mei 2018 het ja-woord. Hun sprookjesbruiloft vond plaats in een prachtig kasteel in Ierland.

View post on Instagram
 

Op zoek naar een serie à la PLL en Gossip Girl? Klik hier voor de trailer van de spannende serie Elite.

Bron: Seventeen | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀