News

De eerste trailer van de Gossip Girl-vervanger is hier en het wordt spannend!

1

Move over Upper East Siders, want het is bijna tijd voor de nieuwe serie Élite. En deze serie wordt ook wel de vervanger genoemd van je favo serie Gossip Girl. Enne, als we de trailer mogen geloven gaat het echt rete spannend worden. Benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren in Élite? Pak de popcorn er maar bij en check de eerste trailer hieronder. 

Heb je alle seizoenen van Gossip Girl minstens één keer gezien? Volg je nu ook de Spaanse serie La Casa De Papel op Netflix? Dan wil jij de nieuwe serie Élite echt niet missen, want het is een mix van Gossip Girl, Pretty Little Liars en La Casa de Papel. YAS! We lieten in dit artikel al weten waar de Spaanse serie precies over gaat, maar er is nu ook een trailer. Enne, die is echt heel erg spannend. See for yourself. 

Netflix-serie Élite
Zoals je kan zien in de trailer wordt er dus een moord gepleegd, spelen er heel veel knappe boys en girls in Élite en komen er wat bekende gezichten in voor (als je La Casa De Papel tenminste hebt gezien). Zet 5 oktober maar in je agenda girls, want dan staat deze heerlijke serie eindelijk op Netflix. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden Oceaan

    Lijkt me een leuke serie, maar het een Gossip Girl vervanger noemen is wel ver gezocht.

  1. 1