Lifestyle

Dit zijn jouw minste leuke trekjes in een relatie op basis van je sterrenbeeld

Liefde en relaties zijn soms zó moeilijk. In een relatie haal je het beste, maar ook het slechtste in elkaar naar boven. Elk sterrenbeeld heeft zijn unieke sterke en zwakke punten in een relatie. Het weten van je zwakke punten in een relatie is belangrijk, want daardoor verbeter jij je in de relatie. Wij hebben voor elke sterrenbeeld uitgezocht wat de zwakste punten zijn. Lees je mee?​

Met deze tips word je liefdesleven een stuk duidelijker voor je. Het is goed om af en toe te reflecteren op jezelf en je slechte trekjes te erkennen.

Ram
Als ram heb je een sterke persoonlijkheid. Je bent impulsief en ontzettend koppig. Je weet precies wat je wil en doet alles om dit voor elkaar te krijgen. Als dat je niet lukt word je vaak boos op je lover. De oplossing? Doe rustig aan en wees geduldig, dan komt alles vanzelf. Als je iets van je liefje verwacht is het al helemaal belangrijk om geduld te hebben. Heb je ideeën voor jou en je bae? Schrijf deze samen op in een ‘goals‘-boek en zorg ervoor dat je deze leuke dingen samen een keer doet.

Stier
Je vindt het lastig om jezelf open te stellen voor andere mensen. Ook in een relatie vind je het lastig om over je emoties en gevoelens te praten. Probeer jezelf iets kwetsbaarder op te stellen naar je babe, want hierdoor krijg je een sterkere relatie.

via GIPHY

Vissen
Je bent zo gevoelig en empathisch. Je wil je lief aan alle kanten helpen, ook met dingen waar je ze zelf eigenlijk iets aan moeten veranderen. Er is één ding dat je wel moet onthouden: iemand helpen die niet geholpen wil worden werkt niet. Het is belangrijk dat je jezelf op de eerste plek zet. Doe dit bijvoorbeeld door vaker een me-time avond te organiseren. Voor jou is het belangrijk om een jongen te vinden die een positieve invloed op je heeft.

Waterman
Oh waterman, je piekert over alles en je wordt er soms helemaal gek van. Dit is één van de redenen die jou en je liefje uit elkaar drijven. Een andere reden waarom je relatie niet helemaal soepel verloopt is omdat je te hoge verwachtingen hebt van je wederhelft. Praat meer over je gevoelens en probeer flexibel te zijn.

via GIPHY

Steenbok
Omdat je zo onafhankelijk bent vind je het lastig om mensen in je leven toe te laten. Ook omdat je de grootste control freak ooit bent word je snel bezitterig en jaloers als het gaat om je liefje. Het is belangrijk dat jij en je schatje met elkaar praten over je gevoelens en angsten.

Tweeling
Je verveelt je erg snel, tweeling. Je houdt van verandering en probeert graag nieuwe dingen uit. Je lover voelt zich hier niet op zijn of haar gemak bij. Vertel je hem of haar vaker dat je om hem of haar geeft en probeer samen nieuwe dingen uit.

Kreeft
Door je emoties doe je soms gekke dingen. Dit doe je ook vaak in je relatie en dit brengt je lover soms in verwarring over wat je precies wil. Denk goed na voordat je dingen doet, want voor je het weet heb je er namelijk spijt van.

via GIPHY

Leeuw
Alle ogen zijn op jou gericht. Een leeuw staat namelijk graag in het middelpunt van de aandacht. Maar alle aandacht opeisen is niet altijd leuk voor je liefje. Je moet je realiseren dat je lief ook aandacht en hulp nodig heeft in de relatie. Neem een stapje terug van de spotlights en geef meer aandacht aan je lover.

Boogschutter
Een boogschutter houdt van alleen zijn. Je bent erg op jezelf en dat maakt je lover erg onzeker. Je hebt een erg open en vrije persoonlijkheid en daardoor kom je soms flirterig over. Dit veroorzaakt soms jaloezie. Het is belangrijk dat je lover ook aandacht van je krijgt. Ruil daarom af en toe je me-time in voor een leuke date met bae

via GIPHY

Schorpioen
De schorpioen is een beetje mysterieus. Dit komt omdat je erg introvert bent. Praten over je gevoelens en verlangens doe je niet graag. Je hebt wel hoge verwachtingen van je liefje. Je gaat ervan uit dat hij of zij precies weet wat je wil. Dit is ook de reden dat jullie veel ruziën. Neem je lief in vertrouwen en praat over je gevoelens. Ben je wel eens onzeker? Lees hier over je grootste onzekerheid op basis van je sterrenbeeld.   

Maagd
De maagd heeft één vervelend trekje, perfectionisme. Je hebt altijd hoge verwachtingen van jezelf. Helaas is een relatie niet altijd perfect en moet je ook accepteren dat dingen niet altijd gaan zoals je wil dat ze gaan. Laat je hierdoor niet teleurstellen. Probeer ruimdenkend te blijven en geef je wederhelft wat ruimte.

Weegschaal
Je vindt het vreselijk om alleen te zijn. Soms is dit zelfs zo erg dat je alleen een relatie hebt omdat je niet alleen wil zijn. Stop hier meteen mee, want je verdient namelijk veel beter. Wees niet bang om er alleen voor te staan. Want laten we nou eerlijk zijn, alleen gelukkig zijn brengt zo veel meer voldoening dan vastzitten in een vervelende relatie.

via GIPHY

Bron: Hellogiggles.com, Horoscope.com, Thelawofattraction.com | Beeld: iStock

Must reads 👀